Журналист твърди, че 52-12 месеца остарял нетърпелив за окупацията на Нюкасъл, сега вероятно ще бъде част от Манчестър Юнайтед

Изображение от Клаудио Вила – Интер/Интер с помощта на Getty ImagesСпоред Марчело Кирико, Антонио Конте вероятно ще се запише за Манчестър Юнайтед, независимо от разговора му, че търси позицията в Нюкасъл.

каква е приказката?

В идеалния случай, ловът на Нюкасъл за смяна на Стив Брус придоби очарователен обрат.Именно Chronicle разкри, че Конте желае да се превърне в надзорник на Нюкасъл след поглъщането на Фонда за публични разходи на Саудитска Арабия (PIF).

7 обикновени футболисти, които са изпитали човек Курс на Земята Година

BridTV
5831
7 обикновени футболисти, които са имали човек през цялото време от световна класа

883634
883634
център

13872

Сега обаче Кирико вярва, че италианецът е много по-възможен да смени Оле Гунар Солскйер на остарелия Трафорд.

Журналистът инструктира Il Bianconero: „(Масимилиано) Алегри очевидно попадна в полезрението на критиците, както често се случва, когато нещата не вървят добре на терена, но смятам, че дори пълен подобрител на играчи като Антонио Конте би имал имаше проблеми със съществуващия (Ювентус) отбор, който най-вероятно ще отиде при наставника (Кристиано) Роналдо на Юнайтед.”

Това със сигурност ще бъде смущаваща информация за почитателите на Нюкасъл, тъй като Конте беше значително най-ефективната възможност за свраките.

Бившият шеф на Челси спечели титлата в Серия А с Интер Милан миналия период и е получил 306 от своите 518 мача в администрацията.

Тежки поводи за Нюкасъл на фона на несигурността в Манчестър Юнайтед

Снимка от ПОЛ ЕЛИС/AFP чрез Getty Photos)
От всички възможности, които Нюкасъл имаше да уволни Брус, те решават да го направят сега, когато Барселона и Манчестър Юнайтед също търсят нови администратори.

Solskjær обаче всъщност ще си отиде, въпреки че ESPN смятат, че Purple Devils гледат Брендън Роджърс толкова добре, колкото Конте, докато съставят кратък списък.

При обстоятелствата на Барселона Роналд Куман беше уволнен преди тази седмица.

Снимка от Матю Питърс/Манчестър Юнайтед чрез Getty Images Твърди се, че Xavi е близо до промяната му, човек, който Нюкасъл също взема предвид като алтернатива за Брус.

Би трябвало да е сериозно предизвикателство за ПИФ и Аманда Стейвли да получат нов мениджър, когато двама европейски тежка категория изглеждат толкова добре.

Да се ​​надяваме, че свраките не остават с бележки, когато този тристранен управленски лов в крайна сметка приключи.
В друга информация, „Масивен удар“: Пол Мърсън направи страшна прогноза за Лийдс Юнайтед