Защо НИКОЙ НЕ ИСКА Джоузеф Гордън-Левит и НЕ РАБОТИ с него в Холивуд?

Джоузеф Гордън-Левит се присъединява към музикална театрална група на четиригодишна възраст и играе Плашилото в продукция на Магьосникът от Оз. Впоследствие той се приближава от агент и започва да се появява по телевизията и в реклами за фъстъчено масло Sunny Jim, Cocoa Puffs, Pop-Tarts и Kinney Shoes.

Докато той започва да действа от по-млада възраст, той е известен с това, че представя зашеметяващи изпълнения през цялата си кариера.

Докато има актьори в Холивуд, които са станали известни и са работили усилено за себе си, Джоузеф Гордън-Левит не е различен.В своята 33-годишна кариера той най-накрая реши, че ще спре снимките за филми през 2019 г. и ще си вземе малко почивка и докато може да реши кога иска да се върне и да играе или режисира филми.

Докато списъкът варира от актьори до режисьори, всички се отказват от проектите, както и реклами, така че просто да не се налага да работите с Джоузеф Гордън-Левит.

Докато Гордън в кратко видео за малък канал направи интервю и разказа опита си как не получава работа и не иска да работи, той се страхува, че актьорската му кариера може да приключи. Ако не получи никакви проекти в списъка си.

Фактът, че има донякъде неподкрепен, има в индустрията, където актьор или актриса трябва да се сблъска с това и това все още се практикува, казва, че нещо няма да се промени с времето.

Ще ви държим в течение за всички новини, които чуем във връзка с това.