Защо Кание Уест НЕ беше поканен да присъства на партито за 4-годишния рожден ден на Чикаго Уест?

Ким Кардашиян и Кание Уест бяха женени и имат дъщеря заедно и се казва Чикаго Уест. Но една година назад и двамата се разделиха един от друг и решиха да тръгнат по отделните си пътища и това ги накара да се опитат да прекарват време с децата си, докато Кание Уест вече не е добре дошъл от Ким Кардашиян, а също така тя се опитва да държи децата си далеч от него. В момента Ким Кардашиян се среща Пийт Дейвидсън и са щастливи един с друг.

На 15 януари съвместно парти беше домакин на Ким Кардашиян и Кайли Дженър за децата им Чикаго Уест (дъщеря на Кание Уест и Ким Кардашиян) и Сторми (дъщеря на Травис Скот и Кайли Дженър). Рожденият ден на Чикаго е на 15 януари, а на Сторми - на 1 февруари.Кога Кание искаше да се срещне с дъщеря си за рождения ден, с който не можа да се срещне, и за това той взе своя Instagram и каза, че е тъжен и не е поканен на партито за рождения ден на дъщеря си и обвини Ким Кардашиян за това. Тази година той каза, че е фокусиран върху това да бъде по-добър човек и как се променя и иска да бъде добър баща на дъщеря си. Той каза, че дори не знае къде се случва партито и просто го пуска онлайн, защото се нуждае от подкрепа и любов от всички, за да премине през това. Първоначално той пожела на Чикаго Честит рожден ден на практика, където каза Честит рожден ден Чикаго, обичам те. Но това просто не беше краят. Травис Скот изпратете му местоположението, след като видеото му на живо приключи и Кание Уест стигна до там и отпразнува рождения ден на дъщеря си, тъй като беше видян на снимката на Дженърс в Instagram, която казва, че е бил след това видеото е приключило.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ким Кардашиян Уест (@kimkardashian)

Той бързо пусна на живо след партито, на което даде огромни викове Травис Скот за това, че му е изпратила адреса и Кайли Дженър да го приветства на партито. Той сподели с всички колко щастлив е бил, когато е бил там на партито с дъщеря си. Той каза, че е най-щастливият човек в момента в света. Той каза, че всички са го приветствали, когато всички са говорили с него, въпреки какви са ситуациите. Той каза във видеото: „Знам, че не сме съгласни, хората имат много различни мнения за нещата, които правя, но с това, това е основният ми фокус, животът ми е съсредоточен около децата ми и просто си прекарах страхотно днес. Благодаря на всички за подкрепата.”

Изглежда, че нямаше проблеми, защото Ким Кардашиян вече беше някъде другаде, преди Кание Уест да пристигне, така че всичко беше гладък процес и нямаше друга драма, която се случваше при тях. В момента Ким Кардашиян и Кание Уест скоро ще подадат молба за развода си. Според източника, Кание Уест все още отправя отчаяни молби Ким Кардашиян да го вземе обратно и да не се развежда с него.

ЕтикетиКание Уест Ким Кардашиян Кайли Дженър Пийт Дейвидсън Травис Скот