Започнаха снимките на сезон 4 Virgin River; Кога излиза на Netflix?

ВЪВЕДЕНИЕ

Е... Любителите на Netflix като нас са гледали много сериали на името на „Netflix and chill“, но със сигурност едно от най-любимите предавания от тях, разбира се, е „ Девствена река ‘. След като изпълни някои уникални обрати в сюжета в предишния сезон, тази романтична драма се планира да се завърне с още един сезон. Забавното при това е, че Netflix мълчаливо възроди девствената река сезон 4 дори преди да бъде излъчен сезон 3 и тъй като те работят спокойно, работата им по заснемането започна точно след края на сезон 3.

Актьорски роли и екипаж за 4 сезон Virgin River

Ще бъде доста необичайно, ако почти всички от предишния сезон не се появят в Virgin River сезон 4. Все пак, само да ви информирам, че това са Мартин Хендерсън (Джак Шеридан)

  • Александра Брекенридж (Мелинда „Мел“ Монро)
  • Тим Матисън (Върнън „Док“ Мълинс)
  • Бенджамин Холингсуърт (Дан Брейди)
  • Колин Лорънс (Джон „Проповедник” Мидълтън)
  • Грейсън Гърнси (Рики)
  • Сара Дъгдейл (Лизи).
  • Освен това Лорън Хамърсли (Чармейн Робъртс)
  • Анет О'Тул (Хоуп МакКриа)
  • Зиби Алън (Бри Шеридан).КРАТКО РЕЗЮМЕ ОТ ПРЕДИШНИЯ СЕЗОН

Видяхме, че Джак (Мартин Хендерсън) и Мел (Александра Брекенридж) се събраха отново. Джак предложи на Мел пръстен и в замяна, Обратът идва тук, че тя също така добавя, че Джак не е баща на детето й. Брейди (Бенджамин Холингсуърт) беше арестуван, тъй като беше заподозрян, че е застрелял Джак. Той отхвърли обвинението срещу себе си. Хоуп (Анет О’Тул) се върна в града само за да бъде блъсната от кола и беше в тежко състояние, както видяхме последния път.

ОЧАКВАНИ ПАРЦЕЛ ЗА 4-ТИ СЕЗОН ВИРГИН РИВЪР

Очаква се 4 сезон Virgin River да разкрие името на бащата на детето на Мел и най-вероятно ще бъде или покойният съпруг на Мел, или самият Джак. „Ако имаме сезон 4, той ще бъде разкрит в края на [то] и това е движеща сюжетна линия в [то]“ Авторката на шоуто Сю Тени цитира TV Insider. „Ще кажа, ако влезем в Сезон 4, че публиката ще бъде искрено изненадана от това кой стои зад всичко това. Тя заключи.

и най-прекрасният спойлер, който тя даде, е, че е потвърдено, че Джак и Мел ще бъдат сгодени в сезон 4. „В крайна сметка те ще се оженят“. тя каза.

КОМЕНТАРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ

МартинХендерсънразработвада сетелевизорВътрешна информациячеВнакрайнанаденМелотиденапредиизползваннаНовининанеябременностправодалеч.чебешепо-скорода себързореакцияда сенапредложениеотДжак. Джак би почувствал, че може би биха могли да говорят за това или че тя може би ще даде няколко седмици, преди да реши да направи това.

Е, засега сезон 4 на Virgin River все още не е официално обявен. Останете във връзка с нас за бъдещи новини и актуализации от стрийминг гиганта.