Запис на Ragnarok Глава 56: Дата на издаване и обсъждане

Запис на Рагнарок манга поредицата сега се насочва към своята 56-та глава. Историята месец по месец се превръща в нова страна. Обръщението просто оформя историята правилно. Преди няколко дни прочетохме 55-та глава от манга приказката. И сега чакаме да видим какво ще се случи по-нататък в приключенското пътешествие с история? Останете с нас, за да научите всичко за Record Of Ragnarok, глава 56.

Кога ще излезе Record of Ragnarok, глава 56?

Епичната блокбъстър манга приказка Record of Ragnarok Manga винаги стартира своите глави на 25-ия ден от всеки месец. Глава 55 от блокбъстър мангата беше пусната миналия месец, на 25 октомври. Чувахме, че следващата глава от мангата може да бъде забавена или отложена. Но за щастие всичко това просто е слух. Глава 56 е готова за пускане в планираната дата и час.Така според нашите източници, Rage of Ragnarok, глава 56 е готова и е готова да излезе този месец, на 25 ноември 2021 г., точно в 12:00 ч. (JST). Заглавието на главата все още не ни е известно, но се надяваме скоро да бъде пуснато. Е, преведената на английски език версия на главата ще излезе след 25 ноември, вероятно след 3-5 дни от действителната дата на пускане. Времето на мангата очевидно ще се различава в зависимост от вашата часова зона:

  • За тихоокеанската часова зона, главата ще излезе в 9 сутринта в четвъртък сутринта.
  • За районите на централната часова зона времето е настроено на 11 сутринта.
  • Следващата за източната часова зона, главата ще излезе точно в 12 часа на обяд.
  • Е, не на последно място, според британската часова зона, главата трябва да излезе вечерта в 17 часа.

Можете ли да прочетете Запис на Рагнарок, глава 56 онлайн?

Е, много от феновете на мангата ни питаха дали можем да четем мангата онлайн или не. За съжаление не можете, засега няма официален сайт, който да ви предоставя онлайн версията на манга приказката. Но има и леки добри новини за вас. Наскоро чухме, че Viz Media са решили да пуснат английската версия на мангата до есента на тази година, 2021 г. По този начин се надяваме да получим действителните физически копия на мангата до следващата година, особено през пролетта на 2022 г. Така че, фенове, трябва да изчакате още няколко месеца. Но ви уверяваме, официалната английска версия на приключенската манга поредица скоро ще излезе, за да прочетете всички.

Прочетете също: Самостоятелно изравняване Глава 173 Прочетете онлайн и дискусия

Всичко, което искате да знаете за Record of Ragnarok, е тук!

Record of Ragnarok е страхотен епичен приключенски японски манга сериал. Тя е написана от известните писатели Шиня Умемура и Такуми Фукуи и е обяснена и илюстрирана от Аджичика. Серията стартира за първи път през 2017 г.

Това е красива приказка, която ни обяснява реалността на живота с нотка на магия и мистерия. Това е битка между мъртвите и живите. Кой ще оцелее в очите на 13-те най-могъщи богове? Ще срещне ли края на човешката раса? Това е страхотна манга за преяждане. Определено го проверете, ако все още не сте настигнали тази епична приключенска манга приказка.