Загробният живот на партито: Излиза тази година в Netflix – Doms2cents

По отношение на комедиите с големи стратегии с любезен характер, Netflix покрива тази страна на пазара. От „Когато се срещнахме за първи път“ до „Thunder Force“ до „Murder Mystery“ няма недостиг на изключителни движения на Netflix с привличащи погледа помещения, които ще ви накарат да се организирате, за да изстискате „Play“ подходящо отсъствие. Стрийминг чудовището вероятно ще добави още една по рода си комедия към това уникално описание с „Afterlife of the Party“.
Дори и с простия факт, че проектните декларации за „Afterlife of the Party“ бяха разкрити в края на 2020 г. Още през януари открихме, че тази предстояща пародия ще бъде интегрирана в епоса на Netflix, който възнамерява да предостави нещо като един конкретен нов отличителен филм за седем дни през 2021г.
„Afterlife of the Party“ се координира от Стивън Херек, чиито предишни координиращи кредити включват „Превъзходното приключение на Бил и Тед“ и „101 далматинци“. Първият филм е композиран от Кари Фрийдъл. Чиито по-ранни заслуги включват създаването на два специални филма на Hallmark Channel. Ето какво още знаем досега за „Afterlife of the Celebration“, заедно с датата на доставка, актьорския състав и сюжета.
Каква е датата на доставка на Afterlife of the Celebration?

За сметка на IMDb, ние признаваме, че датата на доставка на „Afterlife of the Party“ не е много далеч. Публикувайте във вашите графици, хора, с мотива, че филмът ще направи огромен поглед в Netflix в четвъртък, 2 септември 2021 г. IMDb също така записва времето за работа на „Afterlife of the Party“ като 1 час и 49 минути.
Изглежда, че това е за по-дълго време, отколкото може да очаквате за филмова драма, представяща известен възпитаник на Nickelodeon. Във всеки случай, това време на изпълнение намеква, че това ще бъде епичен филм. Вероятно включва стотици завладяващи завои на улицата, докато нейната изящно забележителна история се представя. Уверете се, че сте намалили значително време, за да се настроите за този човек.
Като минала бележка: Филми като „Afterlife of the Get together“, които при нормално любопитство ще привлекат много повече младежки тълпи и съставляващи мейнстрийм звезди. Когато влезете, вземете лекарството за продължаване от Netflix (почувствайте „Коледните хроники 2“ или „Висока жена 2“). В зависимост от това колко добре се справя „Afterlife of the Party“ с тълпи. Независимо от това дали сюжетът е отворен, адекватно завършен, за да може да се вземе предвид историята, за да продължи напред. Чудовището за стрийминг би могло да иска да му даде спин-оф. Що се отнася до възможността това да се случи, обърнете внимание на факта, че може да се направи малка декларация, като същевременно се придържа към пристигането на „Загробния живот на случая“.
Кой е в кованата на Загробния живот на партията?

Директното съдържание на „Afterlife of the Party“ беше първоначално разкрито в доклад от октомври 2020 г. от The Wrap. Както се посочва в доклада, в „Afterlife of the Party“ участват Виктория Джъстис, Мидори Франсис („Run and Lily“ на Netflix), Адам Гарсия („Coyote Ugly“) и вокалистът на текста Спенсър Съдърланд. Освен това той ще даде уникална нова музика на филма. Освен това забелязваме, че Джъстис ще участва в Каси, ентусиазирана млада жена, чиито планове за рожден ден действат безумно, когато тя приключи преди големия си ден. Франсис ще участва в най-скъпата спътница на Каси, Лиза, както е посочено от Bustle.Селективността на Кламор по подобен начин включва изявление на Джъстис, който разкрива по-специално колко фокусно е родството на Каси и Лиза в историята. Изпълнението като такова подтиква вероятността да „Загробен живот на партията“. Той ще се придържа към тези герои, докато свършат работата с разбитата си връзка. Equity пояснява, че „Каси [не] се връща на Земята, за да я открие, за да започне с обожаване или ретуширане с бившия си или нещо друго... Предполагам, че е важно за по-младите момичета да видят женските стипендии да остават изобразени по начин, при който момичетата не са просто просто се излежавам наоколо и обсъждам момчета. Взаимодействията с жените са толкова строги и напреднали и удовлетворяващи от много фактори от гледна точка.'
Какъв е сюжетът на Afterlife of the Party?

Както е посочено от авторитетния уебсайт на Netflix за „Afterlife of the Bash“, новият ексклузивен филм следва Каси. „Социална пеперуда, [която] се сблъсква с най-добрия фаул от всички… рита кофата по време на седмицата на рождения си ден. Шокиращо, тя позволи на последваща перспектива да идеализира грешките си на Земята, като се свърже отново с приятели, съпруг и деца. В уникален експонат, че тя е повече от достатъчно похвална, за да влезе в значителната VIP стая в небето.
Елитните зрители на Clamor от „Afterlife of the Party“ споделят някои допълнителни прозрения за сюжета на филма на Netflix. Per Bustle, след нейното неподходящо преминаване, „вместо да отиде специално към „горе“ или „по-малко от“. На тази скандална купонджийска млада жена е разрешена втората й възможност от божествен пратеник. За да задоволи тази допълнителна възможност, Каси ще „трябва да поправи асоциациите си с любимите хора. От съзнателния й, обожаващ йога баща, до обидената й майка, също, разбира се, Лиза.
„Afterlife of the Party“ помага да се направят еквивалентни количества странна пародия. Забележителен практически опит и очарователна история за демонстриране на хората в ежедневното си съществуване сумата, на която им се наслаждавате, докато всъщност можете. Кой би могъл да иска нещо много повече за това? Филмът дебютира в Netflix на 2 септември.