Winds of Winter Дата на пускане, ИЗТЕЧНА от Джордж Р. Р. Мартин СЛУЧАЙНО

Запознаване

Ветровете на зимата е целенасоченият шести разказ на американски автор Джордж Р. Р. Мартин е страхотна приказна антология Песен за лед и огън . Последните две издания на поредицата, според Джордж Мартин, ще съдържат близо 3000 свежи парчета. Мартин се е въздържал от извършване на сложни изчисления за предстоящия краен срок за публикуване на разказа. Почти сме в края на 2021 г. и скоро ще излезе „Ветровете на зимата“. Ще скрием това, което знаем досега за ветровете на известието за датата на дебют през зимата и всичко, което знаем досега за предстоящата електронна книга в големия фентъзи франчайз.

Авторът Джордж Р. Р. Мартин също е популярен телевизионен режисьор. Игра на тронове , световно популярно шоу е съсредоточено върху неговите произведения, а именно „Песен за огън и лед“. Ако сте фен на Game of Thrones, ще бъдете развълнувани, тъй като телевизионното шоу преди това беше изцяло изградено върху тази поредица от романи и може да продължите по легендарното пътешествие с тази поредица от книги.

Дата на пускане на Winds of Winter

Разказът Winds of Winter ще бъде пуснат на 13 ноември 2023 г. Джордж честно предостави законен заместител на датата на публикуване на The Winds of Winter през април 2021 г. На този ден той публикува съобщение на страницата си Not A Blog, потвърждаващо, че не би не мога да завърша романа до крайния срок. В блога той твърди, че в момента изостава значително и че идеята да се стремиш да наваксаш е трудна. Когато разглеждате пандемията като обезпокоителна среда за всички, основната причина производителят да не може да реагира е епидемията. За писателите би било трудно да пуснат творчеството си в такъв труден момент.

Ветровете на зимата на Джордж Р. Р. Мартин

В „Песен за лед и огън“, епичната трилогия, върху която е изградена „Игра на тронове“, Джордж Р. Р. Мартин очарова феновете си дори повече от 20 години. Започна като трио, но когато Мартин разшири своя епичен сюжет, той се разшири до сага от седем книги. До момента Мартин е написал пет от седемте книги, които е възнамерявал. Ветровете на зимата и Пролетната мечта са заглавията на последните два романа. Танц с дракони , най-новата актуална книга, беше публикувана през 2011 г., скоро след края на първото шоу на Game of Thrones и оттогава почитателите с нетърпение очакват новата част. Вълнението е на връх за всички времена, благодарение на огромния успех на програмата.

Читателите с нетърпение ще прочетат предстоящата част от книгата. Мартин също така заяви, че няма да създава други телевизионни сцени, по-специално „Игра на тронове“, докато „Ветровете на зимата“ не бъдат завършени. Отвъд Играта на тронове, Мартин има много в чинията си, особено версия на Netflix на краткия му роман Sandkings . Научнофантастичната история ще бъде режисирана от Гор Вербински , който също режисира Карибски пирати , наред Денис Кели , и наистина финалът ще бъде написан от Мартин. Надяваме се скоро читателите да получат възможността да прочетат най-очакваните Ветрове на зимата.