Всичко за Крисчън Бейл като Gorr The God Butcher от MCU в Тор 4

Крисчън Бейл е готов да играе Gorr The God Butcher в Marvel Cinematic Universe (MCU) Тор: Любов и гръм . Thor: Love and Thunder е част от фаза 4 филми на MCU. Режисьор е от Тайка Вайтити . Базиран е на Тор от Стан Лий, Лари Либър и Джак Кърби.

Кога излиза Тор: Любов и гръм?

За съжаление ще трябва да изчакаме малко за Thor: Love and Thunder. Той ще бъде пуснат на 8 юли 2022 г.

За какво е Тор: Любов и гръм?

Thor: Love and Thunder са за по-нататъшните приключения на Тор. Той ще започне да публикува събитията от Отмъстителите: Край на играта който беше пуснат през 2019 г.Кой е Gorr The God Butcher?

Gorr The God Butcher е злодеят в Thor: Love and Thunder. Gorr the God Butcher за първи път се появи в комикса Thor: God of Thunder #2 от януари 2015 г.

Историята на Гор започва преди повече от три хиляди години на планета, много различна от земята, на която живеем днес. Условията бяха ужасни и беше трудно да се преживее. Хората не можеха да направят много друго, освен да се молят на боговете да се смили над тях.

Това обаче очевидно не проработи. Гор загуби жена си, децата си и майка си поради природно бедствие. Това го накара да се нахвърли срещу боговете и гневът му беше толкова силен, че боговете слязоха на земята и го предизвикаха на битка.

Гор се възползва от оръжието си - All-Black the Necrosword - и уби първия си Бог, което го накара да получи титлата 'The God Butcher'.

Силите на Гор произтичат директно от Necrosword, който дарява на своя потребител с дарби като безсмъртие и полет.

Крисчън Бейл като Gorr The God Butcher

Кристиан Бейл, който е добре известен с големите си физически трансформации за ролите си, е избран много подходящо за ролята на Gorr The God Butcher.

Той е добре известен с ролите си в трилогията Dark Knight, Vice и Ford срещу Ferrari.

Феновете са много доволни от този избор на кастинг, тъй като Кристиан Бейл има огромна и лоялна фен база, точно като фен базата на MCU.

Нямаме търпение да го видим в ролята и сме сигурни, че неговият метод на актьорска техника ще изпълни ролята абсолютно справедливо!