Всичко, което трябва да знаете за връзката между The Weeknd и Анджелина Джоли

Въведение

Слуховете за романтична връзка между Уикенда и Анджелина Джоли заеха своето място във всеки ъгъл на социалните медии през последните дни. Певецът на шедьовъра ' Поеми дъха ми “ подклаждаше непрекъснато слуховете, че той се среща с известната актриса Анджелина Джоли. Текстовете на най-новия му албум „ Dawn FM “ направи слуховете по-забележими. Албумът на The Weeknd излезе в петък.

Албумът съдържа няколко песни, 8типесен от албума, ‘ Пак започваме ”, предполага нещо за връзката на The Weeknd. В тази песен The Weeknd посвещава текстовете си на някаква анонимна връзка, която е създадена наскоро. Той пее за някое ново момиче, в което се е влюбил. Това ново момиче е описано като филмова звезда. След това той добави и описанието на сексуалното им желание, като каза, че я обича идеално и я кара да крещи като Нив Кембъл .Какво казват слуховете?

Връзката между The Weeknd и Анджелина Джоли не е нещо, което можем да кажем със сигурност, но двойката за първи път инициира слуховете относно обвързването им преди малко. Слуховете, че са повече от приятели, се появиха, когато двойката беше поставена заедно в напускането на горещата точка на Лос Анджелис Джорджо Балди миналото лято, но вътрешен източник заяви, че фотосесията е била единствено с комерсиална цел.

Вътрешният човек спомена тогава, че е ясно, че те не се опитват да превърнат срещата си за вечеря в тема, която искат да скрият. Едно е сигурно, че те са изцяло фокусирани върху това да си проправят път в холивудската филмова индустрия. Те също имат предстоящо шоу в ръцете си, в което участват заедно.

От друга страна, The Weeknd и звездата от „Maleficent“ бяха видени заедно на частен концерт, само след седмица от фотосесията. След това феновете на двойката бяха убедени, че между тях се случва нещо романтично. И така, освен инцидента от фотосесията, слуховете започнаха да се разпространяват като горски пожар.

Какво е всъщност

Но реалността често е разочароваща. Нямаме никакво потвърждение за връзката им както от The Weeknd (31 години), така и от Анджелина Джоли (46 години). Звездата на ' Момиче, прекъснато “ напълно е избегнала възможността да се обърне към какви отношения имат. Тя получи достатъчно място, за да обяви естеството на връзката им, докато беше на сцената, докато промотира последния си филм от MCU. Вечни “последната есен.

Междувременно Анджелина Джоли се появи в токшоуто „Daily Pop“ със своята съ-актриса Салма Хайек . Когато водещият на предаването Джъстин Силвестър попита Анджелина дали децата й се интересуват повече от нейния филм „Вечни“ или връзката й с певеца на „ Тайни .’ Джоли отговори накратко, че ако става дума за филма, децата й са много развълнувани от него. после се усмихна, докато хвърли поглед към Хайек.

The Weeknd има връзка с Бела Хадид и Селена Гомез преди това. От друга страна Анджелина Джоли все още се бори в съда срещу бившия си съпруг Брад Пит за попечителство над нейните деца.