Всички звезди, които са потвърдени за Опенхаймер на Кристофър Нолан досега

Опенхаймер е предстоящ филм, режисиран от Кристофър Нолан и продуциран от Кристофър Нолан, Ема Томас , и Чарлз Ровен . Кинематографията ще бъде до Хойте ван Хойтема .

Опенхаймер ще бъде режисьорското завръщане на Кристофър Нолан.

Ще се основава на книгата, спечелила Пулицър. Американски Прометей: Триумфът и трагедията на Дж. Робърт Опенхаймер ”, от Kai Bird и Martin J Sherwin.

Сюжет на Опенхаймер

Не се знае много относно детайлите на сюжета, но знаем, че Опенхаймер се основава на истинската житейска история на атомен учен и теоретичен физик Дж. Робърт Опенхаймър, който изигра жизненоважна роля в разработването на атомната бомба.

Филмът ще бъде от жанра история и война.

Кой беше Дж. Робърт Опенхаймър?

Американски физик-теоретик и 'бащата на атомната бомба' Дж. Робърт Опенхаймер е един от учените, открили и построили първата в света атомна бомба.

Той беше част от проекта Манхатън - начинание от Втората световна война, което разработи първите ядрени оръжия. Опенхаймер е сред тези, които наблюдават теста на Тринити в Ню Мексико, където първата атомна бомба е взривена успешно на 16 юли 1945 г.

J Робърт Опенхаймер беше учен от Харвард.

Той умира на 18 февруари 1967 г. на 62 години в Принстън, Ню Джърси, САЩ.

Дата на излизане на филма Опенхаймер

Oppenheimer все още е в ранните си дни на производство, така че датата на пускане може да се промени, но ориентировъчната дата на пускане е 23 юли 2023 г.

Звездите потвърдиха, че са част от Опенхаймер досега

Опенхаймер ще види някои масивни имена като част от актьорския състав. Според докладите, това е звезден състав от А-лист!

Първият човек, за който е потвърдено, че е част от филма, е Мат Деймън , най-известен с работата си в Марсианецът И Форд срещу Ферари .

Второто огромно име в списъка е това на Робърт Дауни Джуниър. Актьорът има огромна и лоялна база от фенове, защото играеше все по-мощния Iron Man във филмите за франчайз на Marvel Cinematic Universe.

И двамата актьори са свършили чудесна работа в миналото и със сигурност ще пренесат опита си на екрана по най-добрия възможен начин с Опенхаймер!

Емили Блънт , друга абсолютна суперзвезда, също е според съобщенията част от актьорския състав. Актрисата от „Дяволът носи Prada“ и „Тихо място“ ще играе ролята на съпругата на Опенхаймер.

Точно когато си помислихте, че не може да стане по-добре, позволете ми да ви напомня за потвърдените по-рано актьори, които са част от Опенхаймер.

Нашият собствен Томас Шелби, известен още като Килиан Мърфи беше първият човек, избран за Опенхаймер като титуляр и нямаме търпение да видим каква роля ще играе той, с обичайния си чист блясък!

Ние сме много развълнувани за Oppenheimer и не можем да чакаме толкова дълго да бъде пуснат. Въпреки това, определено ще си струва чакането! Блокирайте календарите си за 23 юли 2023 г.!