Всички все още мразят Елън Дедженерис и защо тя ОТМЕНЯ ШОУТО СИ

Елън Дедженерис е американски комик, телевизионен водещ, актриса, писател и продуцент. Тя за първи път се появи в шоу The Ellen и оттам нататък тя започна своето шоу наречено Шоуто на Елън Дедженерис през 2003 г. и шоуто идва с нови хора всяка година и всеки популярен актьор/актриса е в нейното шоу оттогава тя също се обажда на хора, с които иска да общува, и YouTubers, които са станали достатъчно известни, за да дойдат в шоуто.

Тя е в индустрията повече от 25 години и все по-малко познава всички в индустрията, тя е известна както в хилядолетието, така и в поколението на възрастните. Всички гледат нейното шоу как шегува всяка знаменитост и в шоуто се играят различни игри. Където тя награждава хората с пари в брой или се дават някаква награда.2020 г. беше годината, в която тя се сблъска с много реакции от цял ​​youtube, известни личности, както и нейните колеги. Елън е извикана от няколко души за това как се отнася към хората и как се отнася с тях.

Елън отиде на наградата Грами, където беше майка й, както и съпругата й. Бодигардът каза в интервю, че е ескортирал съпругата й, както и майка й и поради тълпата се държал за ръце, за да ги напътства и те не се отделят от него. След шоуто Елън дойде и дори не благодари и дори не си направи труда да говори с него за усилията му. Докато съпругата на Елънс беше любезна да говори и да го запознае със съпругата си.

Много YouTubers казаха, че когато са били извикани на сцената, са получили конкретни инструкции, че не е нужно да я гледат в очите, докато говорят с нея, или да не е нужно да й задават въпроси.

Не само, че нейните колеги бяха разочаровани по време на пандемията, когато не получиха никаква информация за заплащането и работното си време. Някои от колегите също казаха, че работната култура в индустрията е най-лоша и те не са били в състояние да кооперират, което води до разочарование и тормоз.

Те също така казаха, че Елън е имала проблеми с всеки, когото току-що е срещнала, и е използвала всеки ден да намира нов човек, за да се скара и да излива гнева си. списъкът с нейното поведение е ограничен само до това.

Докато много знаменитости като Дакота Джонсън бяха първите, които извикаха Елън в нейните предавания. Елън каза, че не е била поканена на партито си. Където Дакота каза, че я е поканила и помоли продуцентите да й кажат, докато Елън изглежда не знае за това.

Гледайте видеото, за да разберете какво всъщност се е случило...