Все пак ли са Джиджи Хадид и Зейн Малик един с друг скоро след враждата между съпрузите и децата?

Твърдението на Зейн Малик относно „спора“, който той изживя с членовете на семейството на Джиджи Хадид, увеличи слуховете за разпадането на двойката. Източници, затворени за тях, разкриха романтичния им статус според People.

Уеб детективи се заеха сами да декодират разширеното предизвестие на певеца, тъй като вярваха, че той е изпуснал доста улики. Въпреки че Зейн и Джиджи поискаха поверителност в момента, няколко се появиха с теории, които предполагат, че са се разделили.

Изображение от Робърт Камау/GC Photos
СЪЩО Прочетете: Как да направите пикантната паста с водка на Джиджи Хадид? Заедно ли са Зейн Малик и Джиджи Хадид?Колкото и да би искал човек да види тази двойка един с друг, изглежда, че са се разделили от брака си.

Според Folks, семеен добър приятел на Джиджи е информирал изданието, че „сега не са общо взето прави“. Твърдението още повече разглежда: „Те са съ-баща или майка. Йоланда е от системата, която много защитава Джиджи. Тя иска идеала за дъщеря си и внучето си.”

Междувременно представителят на Джиджи заяви, че дизайнът на Victoria's Top secret иска „поверителност през цялото това време“.

Разгледайте далеч повече: Джиджи Хадид моли да замъгли лицето на дъщерята Кай Малике в снимки. Твърдението на Певица е изследвано

Зейн влезе в Twitter, за да се справи с проучванията за това, че той, както се твърди, е „ударил“ майката на Джиджи Йоланда Хадид. Певицата отрече обещанията, като нарече твърденията на Йоланда „фалшиви“. Това беше твърдено за първи път от TMZ.

Певецът на Pilow Chat сподели дълго известие в Twitter с искане за „частно и безопасно пространство“ за неговата и новородената дъщеря на Джиджи Кай.

„В енергетиката да пазя това пространство за нея, се съгласих да не оспорвам обещанията, произтичащи от спор, който преживях с любим човек, член на партньора ми, който влезе в къщата ни, когато моят спътник беше отсъствал няколко месеца в миналото“, пише той.

Зейн още: „Това беше и продължава да бъде частен въпрос, но изглежда сега има разделение и дори с моите усилия да ни върна към спокойна естествена среда за членове на семейството, която ще ми позволи да бъда майка или баща на моя дъщеря в метод, в който тя оправдава.”

Нито Джиджи, нито Зейн са говорили публично за предполагаемата си раздяла.

Основно оборудване | Трейлър | Би Би Си Трейлъри

BridTV
6234
Основно оборудване | Трейлър | Би Би Си Трейлъри
https://i.ytimg.com/vi/3FSe1FnEmsw/hqdefault.jpg'>