Враждата на Хенри Кавил и Райън Рейнолдс: истинска ли е или просто измама?

Причината за враждата на Хенри Кавил и Райън Рейнолд

Райън Рейнолдс не е чужд да се подиграва с връстниците си в развлекателната индустрия. И той го направи отново, този път се подигравайки с мустаците на Супермен. Сагата за Хенри Кавил Мустаците му бяха един от най-явните и крещящи проблеми във филма от 2017 г Лигата на справедливостта Картината на супергероя имаше нестабилна продукция и трябваше да заснеме по-голямата част от продължителността си от първоначално планираното. Когато Хенри Кавил, който играе Супермен във филмите на DC, беше помолен да заснеме отново сцените си, той беше пуснал мустаци за Мисията невъзможна: Fallout и по договор беше обвързан да ги запази. В резултат на това Warner Brothers избраха да използват компютърно генерирани изображения (CGI), за да премахнат дигитално мустаците на Хенри. CGI замяната на мустаците на Хенри Кавил беше твърде очевидна на екрана и преданите фенове и наблюдатели бързо откриха истината.

Райън Рейнолдс наскоро публикува забавна реклама за Авиационен джин която е популярна марка джин в Съединените щати. На видеото той носи мустаци, които впоследствие се прикриват с видими компютърни ефекти. По-късно актьорът се извини за хумора на надписа. На същия пост Хенри Кавил направи хумористична забележка. Райън Рейнолдс постоянно е забелязан в социалните медии да участва в забавни разговори с други знаменитости. Робърт Дауни Джуниър. и според съобщенията актьорът влезе в спор за фентъзи футбол. Преди това Райън пое управлението Хю Джакман Излъчване на живо, за да му пожелаете честит рожден ден и да му изпратите сърдечно съобщение.Истинско ли е или просто измама?

Комедийното творчество на Райън Рейнолдс изглежда няма граници. Често се прави красиво от препратки към поп културата като Mustachegate. Сега официално е „Movember“. В тандем с краткия клип, актьорът казва, че „искрено съжалява за това“, но защо трябва да бъде? В коментарите Хенри Кавил даде фантастична реакция, за да играе заедно. Кавил го изразява по следния начин: невероятно. Това ли е началото на прекрасното приятелство на Хенри Кавил и Райън Рейнолдс? Гледката на тези двама зашеметяващи мъже в една и съща стая може да е оглушителна... Въпреки това, всички сме за двамата мускулисти актьори да изпият няколко напитки и да обсъждат проблемите с CGI технологията и конкуриращите се разписания. Рейнолдс има забавна „вражда“ в социалните медии с Хю Джакман заради неговата Смеещ се човек марка кафе, така че враждата между Marvel и DC не би ли била забавна?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Райън Рейнолдс (@vancityreynolds)

Имаше редица елементи, които допринесоха за Mustachegate, за съжаление. Фактът, че Хенри Кавил пристигна на място, облечен в екип на Супермен и с гъсти мустаци, беше само един от няколкото провала за Лигата на справедливостта, което доведе до премахването на плановете за споделена вселена на Warner Bros от предстоящия си график. Зак Снайдер е принуден да напусне проекта поради лична трагедия и в резултат на това зрението му е увредено. Бъдещето на Хенри Кавил като Супермен е несигурно след излизането на екипа на DC, да не говорим за факта, че Бен Афлек излиза като Батман и Робърт Патинсън е в.

Независимо от това, чудесно е да видим Хенри Кавил да осветлява легендарната дилема с мустаците на Райън Рейнолдс, за която се съобщава, че струва на компанията 25 милиона долара. След като прахта се уталожи, актьорът говори за това, отбелязвайки, че ако е знаел, че ще се връща за повторни снимки, нямаше да избере конкретната прическа на лицето. Сега той цени мемовете и филмите, надявайки се да ги покаже на внуците си. Кавил, това е духът!