Винланд Сага Сезон 2 Дата на излизане, изтичане на информация и най-нова информация

Още от първия сезон на Сага за Винланд приключи, феновете чакаха втория сезон. Сега чакането свърши! Винланд Сага Сезон 2 е на път. Нека да прочетем повече подробности за новия сезон в тази статия.Втората част от сагата Винланд се очаква да излезе през юли тази година. Нямаше официално съобщение относно датата на излизане до края на 2021 г. Въпреки това може да се каже, че поредицата ще бъде премиерата тази година някъде около юли.

Първият сезон на сагата Винланд излезе през 2019 г. Феновете веднага харесаха аниме сериала. Получи добър отзвук от публиката. След първия сезон всички са отчаяни за излизането на Vinland Saga Season 2. Очаква се чакането за втория сезон да приключи през 2022 г. Първият сезон имаше общо 24 епизода. Премиерата на първия сезон беше на 7 юли 2019 г. и приключи на 29 декември 2019 г. След приключването на първия сезон беше обявен вторият сезон на сагата Винланд. Сега, след това съобщение, беше пуснат и трейлър на втория сезон, но няма официална дата на излизането.

Vinland Saga е написана от Макото Юкимура. Това е шонен манга. Мангата е публикувана в седмично списание Shonen. Състои се от общо 25 тома. Аниме сериалът е продуциран от Наокадо Фудживара, Йоко Уеда,Мицухиро Сугита. Режисурата на аниме сериала е направена от Шухей Ябута. Написан е от Хироши Секо и Кента Ихара. Премиерата на сериала беше по NHK General TV и Amazon Prime Video . Актьорският състав на сериала включва Юто Уемура, Кеншо Оно, Акио Оцука, Наоя Учида и Хироки Ясумото. Очаква се същите членове на актьорския състав да бъдат задържани във втората част на сагата Винланд. Съобщава се обаче, че Наоя Учида и Хироки Ясумото са напуснали сериала. Така че те няма да се върнат във Vinland Saga, сезон 2.

Прочетете също: Mob Psycho 100, сезон 3, официално потвърден за пускане, последни новини и актуализации

Историята на сагата Винланд се върти около Торфин. Той е син на бивш воин, който беше убит. Сега синът му щеше да търси отмъщение. Когато Торфин беше млад, той чу истории за стари моряци. Моряците пътували през морето и стигали до Винланд. Когато Торфин беше малък, баща му му каза, че никой не му е враг и не е редно да нараняваш никого. Казаха му също, че Винланд е място, където няма война и е топло и плодородно. С напредването на историята виждаме, че напрежението между Англия и датчаните се увеличава. Всеки ден има няколко смъртни случая и това вече е нещо обичайно. Викингските наемници се наслаждават на този момент. Всичко това създава хаотична сцена и сега идва Торфин. Торфин иска да си отмъсти за убийството на баща си. Той иска да убие Аскелад. Той е човекът, който е убил баща си. Историята е изцяло за отмъщение. Продукцията разкри, че по-голямата част от мангата вече е завършена. Така че се очаква вторият сезон да бъде пълен с вълнения. Феновете са развълнувани от втория сезон, а също и от отмъщението на Торфин.

ЕтикетиAmazon Prime Video Сага за Винланд