Вин Дизел ЗАПЛАШИ Скалата, след като се опита да го замени в Fast 10, враждата продължава

Вин Дизел и Скалата бяха видяни за последно, когато заедно си сътрудничиха по проекта за бързи и яростни и от онова време, когато Рок се опита да направи промени във вселената на Бързи и яростни, което разгневи Вин Дизел и оттам нататък започна враждата им.

Но след известно време, когато The Rock работи по Spin off за Франчайз на Бързи и яростни Хобс и Шоу и когато беше пуснат, беше хит на Box Ofiice и в интервю разбрахме, че Дуейн Джонсън, известен още като The Rock, е помолил за съвет от Вин Дизел и изглежда, че отново са в по-добри отношения един с друг.Това идва след новия слух, че рокът се е опитал да замени Вин Дизел в следващата част на Бързи и яростни 10 и за това Вин Дизел заплаши Рока, че ако направи това следващия път или продължи да взема собствено решение за франчайза ще има големи проблеми за него.

За да внесем малко светлина върху това, ние направихме малко копаене и открихме, че тази новина може да е истина, защото е известно, че Скалата кара хората да се изправят пред последствията, когато имат проблеми с него.

Това не е първият път, когато Скалата е във вражда с Вин дизел, но в бързото, той обижда много хора във франчайза Fast.

Тайрис Гибсън беше първата жертва, наранена от думите на Дуейн Джонсън по време на снимките на филм за франчайз „Бързи и яростни“.

Откакто той дава интервюта и всичко и обяснява и причината за това.

Но тази вражда също премина, когато Тайрис Гибсън реши, че вече няма проблеми с рока и би искал да работи отново с The Rock някога.

Враждата на Вин Дизел и Скалата сега взе неочакван обрат, тъй като феновете бяха наистина щастливи най-накрая да видят и двамата заедно да работят за Fast 10.

Вин дизел също кога ще започнат снимките за следващата част.

Fast 10 се очаква да излезе следващата година около октомври.

Ще ви държим на всякаква информация за филмовата реклама, както и подробности за актьорите, които се надяваме, че може да се интересувате.