Вин Дизел МАСИВНО ЕГО причинява ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ между Бързи и Яростни актьори

Егото на Вин Дизел причинява голям разрив между актьорския състав на „Бързи и яростни“.

Успехът има начин да извади егото на хората. Драмата сред изпълнителите във франчайза Бързи и яростни кипи от известно време. Нека направим пътуване надолу по лентата на паметта за момент.

Конфликтът на Вин Дизел и Дуейн Джонсън

Вин Дизел повдигна предполагаемия си конфликт с Дуейн Джонсън през април 2017 г., според USA Today. Дизел не каза нищо за случилото се, което само добави интригата. На 29 март 2017 г. изглежда, че целият актьорски състав на The Fate of the Furious присъства на CinemaCon, за да прегледа кадри за собствениците на театри. Беше голямо събитие, но истинският разговор беше за това кой липсва. Дизел присъстваше, отдавайки почит на покойния актьор Пол Уокър наред Чарлийз Терон , Кърт Ръсел , и Тайрис Гибсън . „Дуейн Джонсън беше единственият, който не беше там.“ Имаше спекулации, че Джонсън и Дизел не могат да бъдат в една и съща зона по едно и също време, когато напрежението на снимачната площадка на „Съдбата на яростните“ достигна кулминацията си. Джонсън беше там предишния ден, промотирайки Baywatch и Jumanji, за негова изненада. Може да се върнем още по-назад до 8 август 2016 г., когато Джонсън, който е известен с непринуденото си държание, издаде неприятна публикация във Facebook, насочена към един (или повече) анонимни колеги от мъжки пол.„Всички мои ко-звезди са страхотни и ги обожавам.“ Моите колеги от мъжки пол, от друга страна, са съвсем друга история“, добави той. „Някои се държат като истински професионалисти и стендъп мъже, докато други не. Тези, на които не им пука, са прекалено кокошки, за да направят нещо по въпроса. 'Сладки задници.' „Когато гледате този филм през април и изглежда, че не участвам в някои от тези поредици и кръвта ми наистина кипи – прав си“, заключи той. Според TMZ, Джонсън е бил ядосан на Дизел, че постоянно пристигаше късно на сесията и отказа да започне ден преди 10 часа сутринта. „Неназовани вътрешни лица от индустрията“ бързо разпространиха информацията. „След [няколко] филма, Дуейн най-накрая загуби търпение, когато Вин се появи късно за последната им [споделена] сцена в Fate“, добави един източник. Това не е първият път, когато Diesel е обвинен, че причинява проблеми в производството. Според Hollywood Reporter, той е снимал Furious 7 през 2014 г. и е прекарал един ден в капан в трейлъра си, след което е помолил ръководителите на Universal да дойдат при него, за да може да беснее 2 1/2 часа. Твърди се, че Джонсън и Дизел са го пуснали в трейлъра му след изказването на Джонсън в социалните медии. Същата нощ, около 1 часа сутринта, когато режисьорът се обади на снимачната площадка за последната сцена на Дизел, актьорът обяви на актьорите и екипа: „Татко си отиде“ и бързо си тръгна. Изглежда, че нещата се успокояват и почти не се споменава за това в социалните медии или в новините.

До онова интервю за USA Today. „По странен начин не мисля, че светът оценява колко сме близки“, каза Вин пред изданието. „Вярвам, че някои неща са преувеличени… Сигурен съм, че той осъзнава колко усилено работя върху този франчайз. Той е чичо Дуейн в моята къща. 'Аз пазя франчайза.' Дизел каза пред USA Today: „Аз защитавам всички, включително Дуейн. „Направих повече, за да защитя Дуейн, отколкото той някога ще разбере.“ След това дойдоха зловещите думи и изглеждаше, че проблемът е решен. До това. Тайриз Гибсън дойде в Instagram, за да изрази недоволството си от новината за спинофа на Джонсън и Джейсън Стейтъм „Бързи и яростни“. „Разнообразие, любов, международни мултиетнически мултиетнически, Обединени нации, една раса, бързо семейство……“ Докато Диуейн не се засили“, пише той в най-новата глава на дълготраен конфликт. Той каза: „Опитах се да ви предупредя, хора. „Мислехте, че съм хейтър…“ „Всичко, което исках да направя, беше да запазя семейството заедно.“ Това не е първият път, когато той използва социалните медии, за да критикува колегата си. Деветият филм е отложен с една година назад до 10 април 2020 г., докато спинофът на Джонсън и Стейтъм ще бъде пуснат на 26 юли 2019 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Vin Diesel (vindiesel)

Враждата на Вин и Дуейн най-накрая приключи?

Това беше дълго пътуване (в комплект с улични състезания и преследвания с високи залози), но една от дългогодишните вражди на знаменитостите в Холивуд изглежда приключи. Конфликтът 'Бързи и яростни' между Дуейн Джонсън и Вин Дизел изглежда е изчезнал и двамата изглеждат вече са приятели. Може би манталитетът на екранното алтер его на Дизел „семейството е всичко“ на Доминик Торето най-накрая се разтри върху раздразнените му колеги. Въпреки че никога няма да разберем кога тези двамата за първи път започнаха да се разбират, Джонсън даде да се разбере през 2019 г., че сега са в много по-добри отношения. Той спря по средата на тренировката си, за да благодари на феновете за подкрепата им за неговия спин-оф „Бързи и яростни“ Hobbs & Shaw в Instagram. Но преди да се отпише, той остави Diesel с неочаквано съобщение. „Не на последно място, бих искал да изразя благодарността си на брат Вин за неговата постоянна подкрепа за Hobbs & Shaw“, добави той и добави: „Какво диво пътуване беше това.“ Радвам се за поканата, която ми отправихте преди 10 години, когато разговаряхме и ме приехте в семейството на Бързи и яростни.”

Джонсън продължи да изрази своето удоволствие и удоволствие от „масово успешното изграждане и разширяване“, което завършиха. „Ние се справихме по правилния начин, по интелигентния начин и отново оценявам подкрепата ти, братко“, каза Джонсън Дизел. Така че враждата им изглежда приключва. Сега, какво следва?

Двамата мъже вече са се помирили, обвинявайки различията си в „различните основни идеологии“. Джонсън, от друга страна, отсъства от F9 — той твърди, че отсъствието му се дължи на сблъсък на графика с продължението на „Бързи и яростни“ издънка Hobbs & Shaw, както и други проекти — и все още няма новини дали ще го направи. върнете се за десетата и последна глава на франчайза. Да се ​​надяваме, че в Fast & Furious 10 има събиране на екрана за тези двамата, което ще направи Фелини горд.