Вин Дизел и The Rock FEUD ИЗЛЕЗЯТ ОТ РЪКАТА, след като пуснаха слух в интернет

Борбата между Вин Дизел и Скалата излиза извън контрол, след като двамата се казват публично, че няма да бъдат в добри отношения един с друг. Докато Вин Дизел публично поиска рока да се върне към филмовия франчайз за следващия филм за Бързи и яростни . От друга страна, Дуейн Джонсън Скалата изглеждаше добре с това, че е добре да се върне към франчайза, но изглежда, че в момента условието не е толкова наред между двамата и това беше само слух. И двамата актьори са в индустрията от доста време и двамата имат високо ниво на актьорски умения и знания, за които вярват, че техните знания могат да бъдат допринесени за филма и как филмът може да напредва през цялото време.

Докато Вин Дизел по-рано в интервю каза, че ще прави още няколко филма от франчайз филма Бързи и яростни и след това вече няма да бъде във франчайза и няма да работи със студиото. Така че има вероятност тези 2 филма да излязат през 2023 и 2024 г.Също така върви слух, че Бързи и Яростни ще покажат всичко и ще преработят изцяло нов актьорски състав и това ще бъде новото поколение на Бързи и Яростни. Въпреки че се говореше, че Вин Дизел е бил уволнен от филма и те мислят да си върнат Дуейн Джонсън, известен още като този рок за филмовия франчайз, и да надградят около идеята му за филма.

Azalee съобщи, че франчайзът „Бързи и яростни“ изглежда излиза от космоса при последния си сблъсък с врага този път. Кой знае какво ще направят за следващия филм и може да бъде забавно да го гледате, тъй като филмът непрекъснато доставя нови висоти на предизвикателства във всяка част.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Vin Diesel (vindiesel)

Идвайки в Actors, двамата не са били в разговор помежду си от 8-та част на франчайза на Бързи и яростни. Въпреки че също беше вярно, че Дуейн Джонсън се е биел с други членове на актьорския състав, но това е решено и сега няма говеждо месо в индустрията за това.

Бързи и яростни 10 ще излезе на 19тиМай 2023 г. Датата на излизане на филма е изместена с шест седмици по-рано. Говореше се, че ще излезе на 7тиАприл 2023 г. Причината за забавянето все още не е известна. Възможно е, причината за това. Филмът се отлага поради враждата между Дуейн Джонсън и Вин Дизел, както студиото се опитва в момента. Върнете рока във франчайза, но изглежда, че това няма да се случи скоро, тъй като месото им расте всеки ден. В момента никой не е доволен от настоящата ситуация. Филмът се отлага непрекъснато за най-дълго време.