Викинги: Официален трейлър на Valhalla стартира; Дата на пускане на Netflix през февруари 2022 г

Викинги: Валхала е длъжностно лице Нетфликс сериал, който се развива след 100 години от събитията на викинги който е популярен сериал, създаден за образователни цели от Канал за история но се излъчваше Amazon Prime . Докато сериалът показваше как са живели викингите, как са се борили и много други неща за викингите, които отдавна са забравени. Сериалът беше хит сред зрителите.

Но вече беше решил да направи спин-оф сериал, който може да бъде свързан по някакъв начин с него или да каже след събития от него. Vikings: Valhalla ще бъде сериал, който също ще има връзка с популярния анимационен сериал Сага за Винланд както и събитията, които ще бъдат там при компресиране на сериали за аниме, ще бъдат много по-точни.Трейлърът беше пуснат преди няколко дни и даде основна представа за това колко голяма е платформата и как се полагат грижи за всеки детайл от диалози до сценарий, всичко за трейлъра е на друго ниво. можем да видим популярния диалог, който е използван и в онази епоха „Ти си призован тук, за да отмъстиш за смъртта на викингите“, крещи крал Канут от Дания (Брадли Фригард) в трейлъра. — Донеси ми Англия!

Сега стигаме до други неща като защо е създадено след аниме, което вече е най-популярният въпрос, зададен в Twitter след пускането на трейлъра. За да отговорим на това, ние проучихме събитията в анимето, които не са напълно верни, те са проектирани по този начин, така че да се хареса на хората и някои герои дори не са реални. Но когато става дума за сериала на Netflix, той е изцяло базиран на истинските събития и ще се фокусира много между викингите и Англия и как викингите са искали да завладеят най-голямата столица и са искали да отмъстят за брат си и сестрите си, които са били загубени по време на предишната война .