Вълнуващи нови дизайни, разкрити от добрите рендери на Pixel 6 и феновете нямат търпение за старта

Изтичането е с любезното съдействие на Jon Prosser и показва нова привличаща вниманието концепция за серията Pixel 6. Това е нещо, което никога досега не сме виждали и феновете на Pixel трябва да са развълнувани.

Google играе на сигурно с линията Pixel през последните няколко поколения, но изглежда, че най-накрая е в състояние да разтърси нещата в света на смартфоните отново тази година. Скорошно изтичане твърди, че разкрива рендери на предстоящите версии на Pixel.

Google Pixel 6 все още има месеци до пускането на пазара, но известен изтичащ източник е изпуснал може би най-значимото изтичане, разкривайки почти всичко за архитектурата на следващия Pixel.

Концепцията на Pixel 6 изглежда необичайна и много противоположна на Google в поредица от рендери в пресата, споделени от Джон Просер, но осигурява усещане за вълнение и че бизнес като Google е готов да експериментира. Рендерите показват огромна хоризонтална плоча, стърчаща от останалата част от гърба на телефона, разделяйки го на два различни нюанса.

Рендерът на Google Pixel 6 изобразява телефона от всяка гледна точка и изглежда е полярна противоположност на това, което всички очакваха. Стилът, подобен на печка, с който бяхме свикнали с следващите версии на Pixel, като миналогодишния Pixel 5, беше напълно заменен от нова хоризонтална серия.

Този масив включва три сензора за камери, които са добре подравнени, както и LED светкавица в далечния десен ъгъл на масива. Колекцията стърчи от останалата част на тялото, което кара телефона да се клати, когато е поставен върху равна повърхност. Тази плоча е завършена с извит ръб от двете страни, което й придава завършен вид.

Предният панел има тенденция да има изключително тънки рамки, което е голямо отклонение от предишните версии на Pixel. Дори е леко огънат около ръбовете.

Отпред изглежда много подобно на последните телефони на Samsung и също така има сензор за пръстови отпечатъци на дисплея, а не физически Pixel Imprint сензор, който обикновено се използва отзад.

Казват, че дори цветовете са правилни. Това означава, че ще има бял и оранжев модел, бледооранжев модел Pro и модел шампанско/злато. Просер отбеляза, че може да съществуват и други цветове, но това бяха единствените, които видя.

Това означава, че ако източникът е истински и устройствата са окончателни, това е толкова подобно на истинското нещо, което ще получим преди стартирането на телефонната линия.

Тези течове се приписват на Джон Просер, но те също са „доказани“ от Макс Вайнбах, който твърди, че докато дизайнът е правилен, цветовете не са.

Не знаем кога ще бъде, но големите издания на Pixel обикновено се случват по-късно през годината, когато навлизаме в празничния сезон.

Според рендерите, Pixel 6 е по-малък и има само две камери на гърба, които са поместени в много уникално изглеждащ модул за камера. Това може да бъде стандартен широк сензор или свръхширок сензор.

Pixel 6 Pro е по-голям и има три сензора на гърба, единият от които обаче може да е телеобектив, но не изглежда да е перископски обектив, така че трябва да се избягва повече от 3x оптично увеличение.

Етикетиgoogle пиксел 6 google pixel pro