Универсално ИЗКЛЮЧВАНЕ и ЗАМЕНЯНЕ НА Вин Дизел със Скалата след този ГОЛЯМ ПРОТИВОРЕЧ

Запознаване

Популярният сериал „Бързи и яростни“, който се издава от Universal Pictures, е изграден върху поредица от филми, които се въртят около кражби, незаконно шофиране на улицата и насилие. Бързи и яростни е невероятно страхотна серия от самата първа част. С Вин Дизел в главната роля на Доминик Торето, деветата част на шоуто, озаглавена, F9: Бързата сага беше премиерата по-рано тази година. С появата на Бързи и яростни 10 в две части, франчайзът обяви, че поредицата ще е към своя край.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Vin Diesel (vindiesel)

Актьори и екипаж

В главните си роли франчайзът включва Вин Дизел в ролята на Доминик Торето. Героят на Лети се играе от Мишел Родригес , Тайрис Гибсън характеризиран като Роман, като ролята на Тедж се играе от Лудакрис , Джордан Брустър като Миа докато Натали Емануел ще играе Рамзи. Сунг Канг | Очаква се завръщането на Хан, като се има предвид, че той изфабрикува собствената си смърт в по-ранната част от сагата. Предполага се също, че Джон Сина който ще играе ролята на Джейкъб Торето, ще се завърне и в двете части на филма. В повечето аспекти актьорските състави на двете части вероятно ще останат същите. Въпреки това, като се има предвид, че в деветата част няма смъртни случаи, определени убийства се предвиждат в следващите части.Дата на излизане на Бързи и яростни 10

Първоначално публиката очакваше пускането на част 1 от тази серия по-рано тази година. За съжаление, поради избухването на епидемията, продукцията и снимките бяха забавени и първата част ще бъде пусната през април 2023 г., като снимките ще започнат през януари следващата година. А част 2 от франчайза ще бъде премиерата някъде през 2024 г.

Продължаваща вражда между Вин Дизел и Дуейн Джонсън

След заглавията на заключението на франчайза, Вин Дизел се премести в Instagram, за да попита Дуейн Джонсън , известен още като СКАЛАТА, за да завърши ролята си във финала на франчайза, защото никой не би могъл да заеме мястото на човека, който играе Люк Хобс. Съперничество между двамата актьори избухна преди няколко години и Скалата беше свидетел как се оттегли от ролята си във филма. След като проблемите на снимачната площадка накараха Universal да отдели сериала, Дизел и Скалата влязоха в добре рекламирано съперничество. Последният спор възникна, когато Дизел пое отговорност за представянето на Джонсън по време на снимките на Fast Five. Звездата също така направи изявление, в което изрази, че трябва да раздели личния и професионалния си живот. След публикацията на Вин Дизел в Instagram обаче се предполагаше, че известният борец ще се появи в кулминацията.

Както прогнозират източниците, Дуейн Джонсън каза, че няма да бъде част от този франчайз. Въпреки че изглежда, че Джонсън не желае да позволи на стар конфликт да му попречи да участва в последната глава на франчайз, който очевидно му харесва.

Въпреки това не е направено автентично изявление, което да разкрие дали Дуейн Джонсън ще възобнови ролята си или не.