Убиец на демони Сезон 3 Епизод 5 Дата на издаване, течове и преглед

Въведение

В центъра на популярната японска манга поредица със същото име, по-популярното аниме шоу Убиец на демони е текуща адаптация, която в момента е на 3rdсезон. Продължаващата дъга е наречена Entertainment District Arc. Предстоящият Demon Slayer Сезон 3 Епизод 5 ще види „Kamaboko Gonpachiro“ (Tanjiro) и неговите спътници да преминават през важна мисия, която ще се проведе в зоната на червените светлини.

Танджиро и неговите приятели, Зеницу и Иносуке са пътували със звука Хашира Тенген Узуи и са достигнали района в търсене на 3-те му жени. От друга страна, демон, който се счита за част от горния ешелон, твърди се, че е активен в тази област и екипът на Tengen трябва да се справи със заплахата, като същевременно се защитава.Резюме на предишния епизод

Преди да преминем към дискусията за Demon Slayer, сезон 3, епизод 5, нека направим кратко обобщение на предишния епизод. Управителят на населеното място е разбрал, че Зенко е изчезнал. Това не изглежда лесно приемливо за мениджъра. Той всъщност не иска да бъде приеман за даденост за Варабихиме и затова мрази Зенко.

Танджиро и Иносуке се виждат на покрива и там Иносуке информира Танджиро, че е видял демон. Танджиро съветва Иносуке да не се вълнува твърде много и те трябва да са готови за допълнителни инструкции от Тенген. След известно време при тях идва Тенген и им съобщава новината за демона. Той предлага незабавно да напуснат района.

Даки се появява в селището и тя хваща Койнацу, докато идва отзад с намерението в ума си да я отвлече. Тя добавя, че няма да я погълне, тъй като иска да опита хахира. Танджиро губи самообладание и се насочва право към нея. Но поради огромната разлика в техните правомощия, той бива нокаутиран в един момент.

Als0 Прочетете: Серафимът от края, глава 110, дата на издаване на манга, изтичане на информация и спойлери

Очаквани спойлери за Demon Slayer, сезон 3, епизод 5

Сега идвайки в Спойлерите, в предстоящия Demon Slayer Сезон 3, епизод 5, ще видим Тенген да пристига в селището и той открива съпругата й Хинацуру в ранена. Той я лекува и разпитва какво всъщност се случва.

Хинацуру се извинява на Тенген, когато го информира, че се е провалила в мисията си. Тя също така съобщава, че когато се е промъкнала в къщата, е открила, че самият Варабихиме е демон. Тъй като не можеше да компенсира липсата на сила, тя нямаше друг избор, освен да вземе отровата и да действа, тъй като е болна.

От друга страна, докато Даки е изправена пред Танджиро, тя усеща, че Тенген идва при нея. Тя пита Танджиро за това, но Танджиро отказва да отговори. Но той решава да атакува с цялата си сила. Той използва различни стилове на своята Hinokami Kagura, за да я атакува. След като вижда промяната в стила на битка на Танджиро, Даки става предпазлив с него. И все пак, след няколко опита, една атака на Танджиро стига до врата й.

Кога и къде да гледате?

Предстоящият Demon Slayer Season3 Episode 5 ще се излъчи на 2ndЯнуари 2022 г. Излизането на този епизод е 11:15 JST. Можете да видите този епизод официално в онлайн платформите за стрийминг на аниме Crunchyroll и Funimation.