Убиец на демони, сезон 2: Кога ще излезе арка на Entertainment District?

Знам, че всички там сте чакали доста дълго време за Demon Slayer Сезон 2, но изглежда скоро вашето чакане ще свърши! Първият сезон беше епичен и гледаме да получим повече лудости в предстоящите сезони на шоуто. Знаете ли кога ще излезе вторият сезон на шоуто? Е, в нашата статия ще намерите всичко, което сте търсили. Останете с нас, за да знаете всичко за сезон 2, точно тук!

The Demon Slayer Corner!

Ако не знаете за Demon Slayer, тогава дори сте сърдечен любител на аниме? Този конкретен аниме сериал е един от най-известните и актуални японски аниме телевизионни шоу! Нашите фенове на аниме просто не могат да преодолеят епизодите от първия сезон на сериала. Сезон 1 на Demon Slayer първоначално беше излъчен преди две години, точно на 6 април 2019 г.Изненадващо, точно в началото на първите няколко епизода от поредицата, шоуто стана световно популярно. Така, откакто шоуто приключи, феновете ни задават въпроси, свързани със сезон 2 на шоуто. Всички искаме да знаем каква ще бъде приказката за Demon Slayer Сезон 2. Е, фенове, вашето чакане скоро ще свърши, тъй като сериалът е точно зад ъгъла. Всички ли сте развълнувани да разкриете историята на сезон 2? Нека не отлагаме повече и да преминем направо към основната дискусия за деня!

Кога ще излезе сезон 2 на Demon Slayer?

Е, вашият любим и най-очакван аниме сериал Demon Slayer Season 2 е готов да ви шокира и изненада през предстоящия месец декември. Да, чухте правилно, втората част от шоуто е готова и е планирана да излезе на 5 декември 2021 г. Можете ли да повярвате,  сезон 2 от най-любимия ви аниме сериал вече е само на 20 дни от вас ?

Прочетете също: Кобра Кай, сезон 4: Елизабет Шу най-накрая се завръща като Али?

Къде можете да гледате Demon Slayer сезон 2?

В Развлекателна област Arc , Demon Slayer Сезон 2 ще представи едночасов епизод в предстоящата неделя, 5 декември. Но може също да се забави, тъй като видяхме четвъртия епизод на Влакова дъга Муген първоначално са били отложени със 7 дни. Все още обаче нямаме официална актуализация относно забавянето на първия епизод на сезон 2.

Изглежда любителите на аниме в Япония ще прекарат приятен зимен сезон, като гледат новите епизоди на Demon Slayer сезон 2, ексклузивно само по японската телевизионна станция Fuji TV! Готови ли сте отново да станете свидетели на невероятния екшън и драмата на сериала?

Е, тези от вас, които мислят да гледат аниме заедно със субтитри на английски, вие също имате къде да гледате! Да, епизодите на шоуто със субтитри на английски ще бъдат достъпни на платформата Funimation. Не само това, но и вторият сезон на Demon Slayer също ще бъде излъчен на платформата на Crunchyroll и Hulu. Това означава, че не всички ще получите и дублираните епизоди на поредицата на същите уебсайтове на Funimation и Crunchyroll.