Убиец на демони Сезон 2 Епизод 9 Дата на издаване и гледане онлайн

Убиец на демони сезон 2 се завръща и феновете се вълнуват от нови епизоди. Вече излязоха осем епизода от поредицата. Феновете очакват деветия епизод. Нека да прочетем повече подробности за Demon Slayer, сезон 2, епизод 9.

След излизането на осем епизода, феновете с нетърпение очакват деветия епизод. Обявено е, че деветият епизод ще излезе на 30 януари 2022 г. Всяка неделя излизат пресни епизоди на Demon Slayer. Така че можем да очакваме Demon Slayer Сезон 2 Епизод 9 тази неделя. Тези епизоди се пускат всяка неделя в 20 часа според PST. Феновете могат да гледат новите епизоди на Crunchyroll и Funimation.Demon Slayer Сезон 2 Епизод 9 е озаглавен „Побеждаването на демон от по-висок ранг“. Името на заглавието дава намек към Tengen и други, които се опитват да се изправят срещу Upper Rank 6. Ще видим също Rengoku да съветва Tengen. Очаква се също така да видим масирана битка между Даки и Гютаро. Краткият преглед ни даде малък намек за деветия епизод. Предстоящият епизод ще бъде пълен с тръпка и приключения. Все още има много части от манга поредицата за изобразяване. Така че можем да очакваме повече подробности в следващите епизоди.

Наскоро беше разкрито, че гласовият актьор Нацуме Ханане, който дава своя глас за героя на Танджиро, се самоизолира. Ханане влезе в контакт с член на персонала, положителен за корона. Затова трябваше да се самоизолира. Феновете бяха малко притеснени, че това може да доведе до забавяне на предстоящ епизод на Demon Slayer. Но по-късно актьорът разкри, че е носил със себе си записващото си оборудване, всички в самоизолация. Сега е сигурно, че Demon Slayer Сезон 2 Епизод 9 няма да бъде забавен. Продуцентската работа на аниме сериала не е засегната и не се очаква никакво забавяне.

Demon Slayer е аниме сериал. Сериалът е създаден от Koyoharu Gotouge. Режисурата се прави от Харуо Сотозаки. Първият сезон на поредицата беше пуснат на 6 април 2019 г. и приключи на 28 септември 2022 г. Вторият сезон беше обявен на 14 февруари 2021 г. Вторият сезон беше обявен в обявено да се изпълнява в две дъги. Първата част от сезона беше озаглавена Demon Slayer- Mugen Train Arc, докато втората част беше наречена Demon Slayer- Entertainment District Arc. Премиерата на първата част е на 10 октомври 2021 г., а вторият сезон стартира на 5 декември 2021 г.

Историята на сериала се върти около тийнейджър на име Танджиро. Той иска да стане убиец на демони, тъй като семейството му беше убито, а по-малката му сестра на име Незуко беше превърната в демон. Напоследък имаше много спорове, свързани с възрастния характер на Незуко. Някои фенове изтъкнаха сексуализирането на героя. Те твърдяха, че възрастната форма на Незуко разваля същността му. Някои хора също поискаха забрана на сериала. По-късно обаче бяха направени някои промени в героя. Е, нека се надяваме, че Demon Slayer сезон 2, епизод 9, отговаря на очакванията на феновете. Премиерата на дългоочаквания епизод ще бъде предстоящата неделя.