Убиец на демони Сезон 2 Entertainment District Arc CLIMAX ИЗДРАЖДАВА в нов постер

Въведение

Феновете на популярното японско аниме Убиец на демони: Kimetsu No Yaiba сега се вълнуват от края на текущата втора част от шоуто. Demon Slayer Сезон 2 обхваща дъгата на Entertainment District на мангата. Кулминацията на сериала е дразнена от нов постер, който студиото пусна наскоро. Дългоочакваният финален етап от втората част на шоуто от мангата на Koyoharu Gotouge почти пристигна. И със спойлерите от читателите на манга и тийзъра, налични в момента, краят е някак очевиден за нас. Сблъсъкът с демона от горния ешелон Даки, който се случи през първото полувреме, показа много ясно, че тя не е единственият демон, който представлява заплаха, докато дебне в квартала за забавления Йошивара. Нещата се влошиха, когато нов демон беше представен като предизвикателство пред отряда на убиеца на демони. На всичкото отгоре, това ново допълнение трябва да бъде толкова мощно, колкото Sound Hashira.

Какво ще кажете за тийзър плаката?

С представянето на най-новия епизод на Demon Slayer Сезон 2, ще видим някои лоши действия, идващи към нас. Demon Slayer Сезон 2 ще ни покаже сблъсъка между демоничните братя и сестри и отряда убиец на демони, който се състои от Танджиро, Иносуке, Зеницу и Звука Хашира Тенген. Така че не е необичайно да бъдете развълнувани за това, което предстои в последния епизод на продължаващия сезон 2 на убиеца на демони. Официалната информация в Twitter на анимето Demon Slayer разкри чисто нов тийзър постер относно празнуването на кулминацията на развлекателната област Arc. Тук можем да видим Танджиро и Саунд Хашира Тенген се сблъскват с демона, който беше представен наскоро в шоуто, Гютаро.

Прочетете също: Този персонаж на Peacemaker ще се завърне във филма на DC Black Adam, Джеймс Гън ПОТВЪРЖДАВА

Какво можем да очакваме от предстоящите епизоди на Demon Slayer сезон 2?

В 7-ия епизод на Demon Slayer: Entertainment District Arc се появи дебютът на най-новия демон от горния ешелон Gyutaro в шоуто. Първият тийзър, който беше показан в OST на Demon Slayer Сезон 2, разкри, че демоничният брат на Даки е държал съществуването си скрито в действителното тяло на Даки и търпеливо чака да дойде подходящото време. Беше дразнено също, че тя е много по-слаба от действителните рангове от горния ешелон. Фактът беше ясен, когато Тенген започна да се бори с пълния си потенциал. Независимо от това, битката сега ще стане много по-трудна, тъй като двамата демонични братя и сестри се завръщат със синхронизираната си екипна работа.

Тъй като Demon Slayer: Entertainment District Arc стартира за своя последен списък, нещата ще станат трудни за зрителите от цял ​​свят, за да запазят търпението си и да видят какво идва през следващите седмици. Изглежда, че сблъсъкът между Танджиро и Даки вече е впечатлил всички фенове на анимето. те дори продължиха и коментираха, че този епизод е най-добрият досега в цялата поредица. Но ако проследим дразнения плакат, можем да кажем, че най-доброто тепърва предстои. Последното нещо, което помним за дъгата на безкрайния влак, нещата не завършиха добре за Пламъчната Хашира (все още ми липсва Ренгоку Киоджуро). Така че нека се надяваме, че нещата ще вървят добре за Sound Hashira Tengen.

ЕтикетиУбиец на демони, сезон 2