Twitter въвежда най-очакваните подобрения, потребителите вече могат да качват изображения, без да ги изрязват

Twitter изпълнява друг елемент, който подобрява събирането на снимки, за да показва по-големи снимки на времевата линия. Етапът на микроблогинг започна да тества компонента през март. В момента изпълнява елемента на общи клиенти. С това клиентите на Android и iOS всъщност ще искат да видят медиите на тяхната времева линия, тъй като се появяват в аранжировщика на Tweet, когато клиент прехвърля нещо много подобно. Това означава, че те ще видят цялата картина на своята времева линия, докато гледат вместо изрязаната картина, която трябва да се докосне, за да расте.

„Друг вид шок: парадирайте с по-голяма част от снимката си, когато туитвате самотна снимка. Понастоящем достъпна за всички на Android и iOS – начинът, по който снимката ви изглежда в автора на Tweet, е средството, чрез което тя ще изглежда на времевата линия“, каза Twitter от своя акаунт за поддръжка на авторитета.

В Twitter за Android или iOS снимките със стандартен ъгъл (16:9 и 4:3) понастоящем ще се показват изцяло без подрязване. Вместо да залагате как една снимка ще се появи във времевата линия – и вероятно да унищожите една като цяло невероятна шега – снимките ще изглеждат много както са изглеждали, когато сте ги заснели. Новата рамка на Twitter ще покаже на всеки, който споделя снимка, да види на какво ще прилича тя, преди да бъде пусната на живо във времевата линия, уреждайки предишните притеснения, че алгоритмичното подрязване на Twitter е едностранно към бели лица.„Настоящото изпращане е непосредствено следствие от въведените лица, които ни съобщиха преди година, че начинът, по който нашите изчисления са изрязали снимките, не е бил честен“, каза представителят на Twitter Лорън Александър. По-добрият подход за въвеждане на снимки намалява зависимостта на сцената от програмирано, базирано на AI редактиране на снимки. Много високи или широки снимки във всеки случай ще получат фокусирана реколта, но Twitter казва, че се опитва да подобри и това, заедно с различни части от това как визуалните медии се показват във времевата линия.

Различни надстройки

Различните подобрения включват „промени в съответствие с неговата иновация към всички по-вероятни записи за обстоятелства, при които езикът може да бъде възстановен от мрежи с недостатъчно адресиране и използван по неопасни начини“. Рамката вече може също така по-прецизно да идентифицира грубия говор, включително нечестивостта. Освен това той направи по-опростен маршрут за хората да информират Twitter дали са проследили краткия подкрепящ или уместен.