Твърди се, че Джесика Бийл принуждава Джъстин Тимбърлейк да напусне Холивуд на фона на слуховете за развод

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са една от най-красивите двойки в Холивуд. Дуото е женен от доста дълго време. Между двамата обаче нещата не са много добре. Джесика Бийл подозира, че съпругът й й изневерява и иска да се разведе с него. Нека да прочетем повече подробности в тази статия.

Слуховете за развода на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са навсякъде в интернет. Спекулира се, че двамата са изправени пред трудни моменти в брака си. Тези слухове винаги са там, но двамата все още са женени от дълго време. Тези слухове станаха по-силни, когато Джъстин Тимбърлейк беше забелязан да прекарва време с колегата си от Палмър Алиша Уейнрайт . Джъстин беше видян да докосва ръката на актрисата и също така да прекарва известно време заедно в бар. Спекулира се, че Джъстин изневерява на Джесика. Въпреки това, нямаше никаква реакция от страна на Джесика за същото. Двойката работи по брака си. След този инцидент още на следващата година те посрещнаха второто си дете в света.

Според няколко доклада Джесика иска да се изнесе от Холивуд с Джъстин. Тя иска да живее в Монтана далеч от бляскавия живот на Холивуд. Тя е ужасена, че Джъстин може да я изневери отново с някоя друга актриса. Тя не иска да се изправи пред тази ситуация. Така че тя иска да се премести другаде с Джъстин и децата си. Тези новини все още не са потвърдени от Джесика или Джъстин Тимбърлейк.

Наскоро се заговори, че Джъстин Тимбърлейк ще се откаже от резиденцията си в Лас Вегас. Той прави това, за да спаси брака си. Това е така, защото Джесика Бийл не иска той да живее в Лас Вегас. Тя го иска далеч от бляскавия нощен живот на Вегас.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк започнаха да се срещат през 2007 г. Те се сгодиха през декември 2011 г. Скоро след годежа си се ожениха през октомври 2012 г. Сватбената церемония на двойката се състоя в Италия. Дуетът има двама сина. Най-големият им син Сайлас е роден през 2015 г. Вторият им син Финиъс е роден през 2020 г.

Наскоро двойката продаде пищния си мезонет в Ню Йорк. Апартаментът е продаден за 29 милиона долара. Заедно купиха мезонета през 2017 г. Изглежда дуото продаде луксозния си апартамент нарочно. Те искат да се преместят в Монтана и това може да е причината. Двойката притежава къща и в Монтана. Те купиха къщата през 2015 г. за 20,2 милиона долара.

Очевидно е, че дуетът иска да оправи брака си и не желае да се разведе. Джъстин Тимбърлейк иска да зарадва жена си и той се съгласи да се премести в Монтана. Това може да даде на двойката известно време заедно, далеч от натоварения холивудски живот. Феновете също искат дуото да остане заедно. Възможно е разводът да е само слух, тъй като двойката се наслаждава на времето си заедно с децата си. Те публикуваха снимки заедно на Коледа, както и на Нова година. Това ясно показва, че Джъстин и Джесика живеят щастливо семейния си живот без никакви проблеми.

ЕтикетиДжесика Бийл Джъстин Тимбърлейк