Твърди се, че Алек Болдуин НЕ СЪДЪРЖАВА с разследването на престрелката на филма „Rust“

Алек Болдуин твърди се, че е заснел някого на снимачната площадка на следващия си филм ' Ръжда ‘. Според членовете на екипа, които присъстваха на снимачната площадка, започнаха да протестират срещу филма и условията на работа и бюджета, филмът Rust е с нисък бюджет и поради това много неща по време на снимките не са взети под внимание. Докато пистолетът, който се използва за стрелба, трябваше да е празен и да не се пълни с патрони. Докато по-рано също беше казано, че нещата не се разглеждат правилно на снимачната площадка.

Що се отнася до членовете на екипажа, които присъстваха там, казаха, че са се оплаквали няколко пъти, че условията не са подходящи и също така няма безопасност при снимане на опасни сцени. Докато те също се оплакаха срещу студиото, че заплатите им не са били навреме, а един екип дори сподели, че единственият член на екипа се уплашил до такава степен, че е трябвало да изпрати съобщение до продуцентската къща за условията, които са били на снимачната площадка.

Снимките се състояха близо до ранчото Бонанза Крийк близо до Санта Фе, Ню Йорк, докато мястото е предимно безлюдно място, снимането продължи 21 дни и когато достигнаха 12 дни, всичко беше хаос и толкова много неща, които се случваха, поставиха психичното здраве на екипажите в най-лошите възможни условия сега. Докато Алек Балвин може да се види да говори по телефона на тази снимка и да говори с продуцентската къща.

Докато от продуцентската къща приеха, че не знаят как са се случили толкова много неща по време на снимките и им казаха, че са готови да си сътрудничат и ще направят всичко възможно в техните ръце. Те също така казаха, че ще имат психично здраве на тези, които са пострадали заради него.

Това каза официално лице от екипажа.

Един колега беше толкова разтревожен от пропуските на пистолета, че изпрати текстово съобщение до ръководителя на производството. „Сега имахме 3 случайни изхвърляния. Това е супер опасно“, според копие на съобщението, прегледано от The Times.

Докато на актьорите се дава приоритет и всичките им нужди бяха погрижени на снимачната площадка, но това не беше така за екипа, тъй като те се надяваха, че ще останат някъде в близост до снимачната площадка. Но след като снимките започнаха, им беше казано, че трябва да пътуват 50 мили всеки ден, за да стигнат до снимачната площадка. Екипажът се притесняваше, че след работа в продължение на почти 12-13 часа в денонощието и уморяване може да претърпи инцидент на пътя.

Освен това има официално разследване в рамките на процес, че защо толкова много неща са се случили или мотивът е довел тези неща да се случват на снимачната площадка. „Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си относно трагичния инцидент, който отне живота на Халина Хътчинс, съпруга, майка и дълбоко възхищена наша колежка“, написа Болдуин в петък в поредица от туитове. Докато следователите, водени от окръжния прокурор Мери Кармак-Алтуис, смятат, че телефонът на г-н Болдуин може да съдържа доказателства, които са от значение за тяхното разследване

Докато след случилото се, производството е спряно за сега.