Turning Red, за да бъде първото театрално издание на Disney от нататък; Дата на излизане

Ако обичате анимационни забавни и емоционални филми, то днес сте на правилното място. Да, имаме както дата на излизане, така и трейлър на фантастичния комедиен филм „Turning Red“. Филмът е за подрастващ тийнейджър, който със сигурност ще докосне всичките ви сърца. За да научите всичко за „Turning Red“, останете с нас, точно тук!

Кога ще излезе 'Turning Red'?

„Търнинг“ е готово и е планирано да бъде представен първо театрално, в Съединените щати през следващата година, 11 март 2022 г. Филмът е дело на Walt Disney Studios Motion Pictures. Той изобразява красива история и със сигурност ще бъде страхотен филм за преяждане. Историята на анимационния филм се фокусира върху 13-годишното момиче на име Мей Лий и нейните приключения, когато е стресирана. Изглежда, че паник атаките правят Мей червена гигантска панда.Всичко за обръщането на червено е тук!

Преди три години, особено на 26 ноември 2018 г., много талантливата и креативна Доми Ши ни информира за работата си по планиран филм в студиото. Тя също така спомена, че филмът току-що е започнал процеса на разработка и името на филма все още не е определено. Това ще бъде анимационен филм с продължителност 1 час и 30 минути.

Отново, преди две години, в началото на годината, на 1 януари 2019 г., Ши ми каза, че филмът определено те кара да се смееш и да плачеш. Със сигурност ще бъде приключенско, забавно и изключително емоционално. В края на миналата година, на 9 декември 2020 г., най-после беше обявено името на филма. Той е кръстен като става червено. Заедно с него получихме и малко предистория на филма.

Доми Ши е известна с това, че вдъхва живот на анимираните герои със своите добре написани и изготвени сюжети. Сигурен съм, че този предстоящ филм също ще ви разплаче. Ши заслужава специално споменаване за това, че изпълнява изключително добре анимационни филми. Всички нейни предишни произведения и филми са били възхвалявани от всички в световен мащаб.

Прочетете също: Дата на издаване на Toy Story 5; Ще се завърне ли Уди?

Какъв е сюжетът за зачервяване?

Творението на Disney и Pixar Turning Red е изключително добре нарисувана анимирана приказка, която включва всякакви емоции. Историята се развива на фона на 2000-те. Историята се съсредоточава около Мей Лий, уверена, ярка, тринадесетгодишна тийнейджърка. Първоначално тя е китайско-канадско момиче. Нейната история придобива картина и форма заедно с нейната свръхзащитничка майка Минг Лий. Със сигурност ще видим какво преживява една тийнейджърка в нарастващите си етапи от тийнейджърския живот.

Тя остава при майка си и затова е много послушна дъщеря. Но това не означава, че тя е свободна от различните тревожни промени в живота. Това не е всичко, със сблъсъците на нейните интереси, взаимоотношения и тяло, тя има и друг голям проблем. Тя се преобразява в червени гигантски страшно изглеждащи панделки всеки път, когато се развълнува или стресира. Трейлърът вече е излязъл, определено трябва да го разгледате. Трейлърът може да бъде намерен по-долу. И така, какво чакате? Докоснете го, за да гледате трейлъра на Turning Red!