Том Харди и Хенри Кавил в ГОЛЯМА ВРАДА за следващия Джеймс Бонд, който ще замени Даниел Крейг

Джеймс Бонд е много голям франчайз и винаги, когато някой актьор, който е играл ролята на известния агент 007, никога не е разочаровал да ни удиви с изпълнението си. Но последната роля, изиграна от Даниел Крейг, привлече вниманието, че е приключил с франчайза и вече няма да играе ролята на  Джеймс Бонд. Докато мястото на Бонд е празно, много актьори показаха, че искат да играят следващия Джеймс Бонд.

Докато от много актьори, които искат да играят ролята на Джеймс Бонд, са не друг, а вашият Venom, който е изигран от Том Харди и ролята на Супермен от Хенри Кавил. Въпреки че и двамата актьори са изключително талантливи и са играли в големи франчайзи, това ги поставя в категорията да играят ролята на легендарен агент 007. Но изглежда, че и двамата актьори искат да поемат ролята достатъчно зле и че дори е имало стълб, създаден за тях.

За смяната на Даниел Крейг?

Докато Даниел Крейг даде да се разбере и последното му изпълнение в Джеймс Бонд завърши с гръм и трясък, така че следващият Джеймс Бонд трябва да оправдае това очакване и може да видим през 2022 г. кой най-накрая ще играе ролята на следващия Джеймс Връзка. Всички се надяват да видят един от актьорите, тъй като и двамата са брилянтни в екшън филми. така че има огромна възможност някой от тях да е следващият Джеймс Бонд.