Току-що получихме ли върколак през нощта TEASE в последния трейлър на Moon Knight?

В Лунен рицар снощи беше пуснат трейлър. Трейлърът получава добър отговор от феновете. Но има нещо специално в трейлъра на Moon Knight. Трейлърът дразни възможен кросоувър с Върколак през нощта . Нека да прочетем повече подробности за пускането на трейлъра в тази статия.

В Трейлър на лунния рицар беше пусната по време на почивката на полувремето на играта NFL Super Wild Card. Трейлърът разкрива характера на Марк Спектор . Има проблеми със съня и работи в музей. В трейлъра се разкрива също, че той страда от разстройство на съня толкова тежко, че не може да направи разлика между мечти и реалност. Повече подробности са разкрити в трейлъра. Злодеят от филма е неизвестен. Накрая се разкрива, че Стивън Грант е Лунният рицар. В края на трейлъра Лунният рицар се вижда как бие враг. Героят изглежда като вълк. Предполага се, че това подобно на вълк същество е върколак през нощта. Въпреки това от Marvel Studios все още не са потвърдили тази новина.След пускането на трейлъра феновете са развълнувани от поредицата. Трейлърът получи огромен отзвук от публиката. Много фенове споделиха мнението си в сайтовете на социалните мрежи за трейлъра. Всички очакват с нетърпение да гледат сериала. Moon Knight е нов супергерой, който ще се добави в списъка със супергерои на Marvel. Този супергерой е малко по-различен. Лунният рицар няма да се бие с врагове, тъй като борбата му е със собствените му проблеми. Това е най-новото попълнение в четвъртата фаза на Marvel Cinematic Universe. Всички са развълнувани да видят силите на този най-нов супергерой в града. Трейлърът на поредицата беше пуснат на 17 януари 2022 г., само няколко дни след официалното пускане на плаката.

Актьорският състав на сериала Moon Knight включва Оскар Исак като Лунен рицар и Итън Хоук като Артър Хароу. Итън играе ролята на главния антагонист в сериала. Друг герой като Midnight Man е изобразен от Гаспар Улиел . Останалите членове на актьорския състав все още не се разкриват. Твърди се, че сериалът ще има шест епизода и продължителността им ще бъде приблизително 40-50 минути. Серията е създадена от Джеръми Слейтър . Moon Knight е базиран на герой от Marvel Comics. Премиерата на сериала ще бъде на Disney+ на 30 март 2022 г.

Според Marvel Comics, Moon Knight е алтер егото на Марк Спектор. Той става супергерой, след като влиза в контакт с египетския бог на Луната Хонсу. Антагонистът в сериала Итън Хоук казва на Марк, че в ума му цари хаос. В интервю Хоук сподели, че неговият герой в сериала е донякъде вдъхновен от Дейвид Кореш, който е бил култов лидер. Въпреки това Marvel Studios не разкрива много подробности за неговия характер. Изглежда, че франчайзът не иска да дава много улики за най-новия супергерой.

След пускането на трейлъра очакването сред феновете се увеличи. Всички са развълнувани от новата поредица за супергерои. Изглежда, че намекът за кросоувъра на върколака също е нажежил вълнението. Да се ​​надяваме, че ще успеем да видим този възможен кросоувър, тъй като Marvel Studios никога не разочароват своите фенове.

ЕтикетиЛунен рицар Оскар Исак