Той е всичко това, обявяване на датата на пускане на 2 и последните новини, вероятно ли е да бъде подновено?

Той е всичко това, е обърнатият по пол римейк на тийнейджърска романтична комедия от 90-те „Тя е всичко това“. е пуснат на 19 август 1991 г. Този римейк е режисиран от Марк Уотърс, а сценарият е планиран от Р. Лео Флеминг младши. Историята се върти около гимназията и влиятелната личност на красотата Паджет Сойер (изигран от Адисън Рей).

СЮЖЕТНА ЛИНИЯ НА ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ТОЙ Е ВСИЧКО ТОВА

Паджет Сойер е влюбен в гореща поп звезда на име Джордан Ван Драанен. По-късно обаче се разкрива, че последният й е изневерявал. Знаейки това, Паджет планира да отмъсти на бившия си приятел и също така се опитва да защити самочувствието си, като трансформира един от нейните съученици и влиятел в социалните мрежи на име Камерън (Танър Бюканън) в крал на бала и се опитва да накара бившия си да ревнува като се преструва, че е двойка с Камерън.

Съдбата обаче планира различно и в крайна сметка и бавно Паджет започва да се влюбва в Камерън. Това е моментът, в който тя също така осъзнава, че хората се фалшифицират в социалните медии. Има различна страна на хората в реалността от това, което изобразяват в социалните медии.Тук идва същността на историята, че социалните медии не са всичко, което хората чувстват и преживяват, а е огледало на илюзията, което фалшифицира съвършенството. Филмът също така ще удари в сърцето ви, за да почувствате емоциите си от сърцето си, а не просто да вървите по течението, както се случва в днешния динамичен живот.

ВЪЗМОЖНИЯТ ЗВЕЗДЕН БЪЛГАРИЯ НА ФИЛМА

Актьорският състав, който се очаква да се завърне, включва Адисън Рей, Танер Бюканън, Медисън Петър, Ани Джоб, Петьон Майер и Изабела Кровети.

Ще бъде интересно да видите кога Netflix е готов да върне тази романтична комедия на вашите екрани и как екипът работи, за да подобри своите рецензии и сценарий.