„Тихо място 3“, отложено след напускането на режисьора Джеф Никълс, „Спин-оф“ може да се случи без оригиналния актьорски състав

След Тихо място 3 директор Джеф Никълс реши, че иска да се оттегли от режисурата на Quiet Place 3 и реши, че иска да се съсредоточи върху друг научнофантастичен проект, който е в ума му от известно време и сега сериалът Quiet Place 3 може просто да не се случи или да го замести може да се търси за него. Първата част на A Quiet Place беше пусната през 2018 г., режисирана от и с кооперация Джон Красинки , заедно със съпругата си Емили Блънт. Това не е двойката от реалния живот, която е действала в сериали, има много случаи като този, когато двойки са действали заедно.

След внезапното обявяване на Николс, че излиза от проекта и вместо това започва да работи по научнофантастичен проект. Вариантите за замяната му вече се обмислят и според съобщенията в 3-та част от поредицата ще има нови герои, които все още не са решени, но скоро можем да чуем всякаква информация за това.

Концепцията на филма е по-скоро спин-оф, отколкото продължение, защото няма да има герои от предишната част на филма. Това отваря повече врати за франчайза, където в бъдеще той може да има повече части. Феновете бяха доволни, че Никълъс ръководи проекта, но след внезапното му напускане не бяха разочаровани, защото проектът не е постигнал толкова голям напредък и може да бъде пуснат в момента, за който е планиран. Очаква се филмът да излезе на екран на 31 март 2023 г.