The Circle, сезон 4 и 5, потвърдени от Netflix; Актуализации на датата на издаване

Кръгът е американско риалити шоу в Netflix. За първи път дойде в Netflix на 1 януари 2020 г. Зрителите му харесаха толкова много, че оттогава вече има 3 сезона на шоуто! Сезон 3 на Кръгът премиера на 8 септември 2021 г. и приключи преди около седмица на 22 септември 2021 г. Имаше 13 епизода.

Кръгът е риалити шоу. Това е стратегическо, състезателно шоу, в което състезателите трябва да решат кои искат да бъдат (или не), докато се състезават за крайната награда - 100 000 долара!

Въпреки че шоуто трябва да е забавно и безгрижно, играчите стават много конкурентни и това е доста гледка! Ето защо шоуто беше подновено за The Circle сезон 4 и 5.Ето как работи

Всички, които изберат да се състезават в това игрово шоу, трябва да се преместят в една и съща жилищна сграда. Обратното обаче е, че те никога не се срещат лице в лице. Така че те всъщност не знаят срещу кого се изправят... освен чрез социалните медии. Но както знаем, не всичко, което виждаме в социалните медии, е реално.

Всеки от тях живее в свои апартаменти в една и съща сграда. Единственият им начин на комуникация е чрез приложение за социални медии, което е проектирано по такъв начин, че позволява на потребителите да се представят, както пожелаят, дори и да не представят истинското им аз. По принцип това е лов на сом с основателна кауза! Играчите могат също да изберат да се представят като някого от пол, различен от техния, за да отхвърлят хората.

По време на състезанието играчите си оценяват виртуалното себе си от първо до последно място. В крайна сметка рейтингите се разкриват и тези с най-висок рейтинг стават „влиятелни“, а тези с най-ниски се „блокират“. Това продължава до финала.

По време на финала играчът с най-висок рейтинг печели играта и паричната награда от 100 000 USD. Феновете също имат право да гласуват по това време. Играчът с най-висок глас на феновете е обявен за любимец на феновете и печели 10 000 USD.

Кръгът е продуциран от Шейн Бърн, Тим Харкорт, Стивън Ламбърт, Дейзи Лили, Сузи Прайс, Чет Фенстър, Ричард Фостър и Тони Айрланд.

Предишни победители и състезатели

Кръгът сезон 1 беше спечелен от Джоуи Сасо, който беше похвален за това, че е истинското му аз.

Сезон 2 от Кръгът беше спечелена от DeLeesa St. Agathe, която спечели, като се представя за съпруга си Тревър.

През последния сезон за първи път беше постигната победа при късно влизане. Джеймс, който спечели сезон 3, първоначално не беше част от Кръгът .

Прочетете също: The Meg 2: The Trench Дата на издаване; Режисьорът дразни множество заплахи

Всичко, което знаем за сезон 4

През август т.г. Кръгът беше зелено осветен не само за сезон 4, но и за сезон 5 от Netflix! Съобщението дойде скоро след премиерата на сезон 3, тъй като зрителите достигнаха покрива с почти 14 милиона души. Все още не знаем никакви подробности за сезон 4, включително датата на излизане, но може да се очаква в началото на 2022 г.

Трейлърът също все още не е излязъл, но може да се очаква след началото на снимките.

Настоящата водеща Мишел Бюто ще продължи като домакин за сезон 4.

Уебсайт за кастинг в момента работи заедно с Netflix, за да избере перфектните състезатели за още един колоритен и забавен сезон!

Повече подробности за сезон 5 ще излязат след премиерата на сезон 4.