Тейлър Суифт и Джо Алуин ТАЙНО ГОВЕЖЕНИ ли са? Слухът е обяснен

Тейлър Суифт сега е сгоден? Дали сензационната певица всъщност се омъжва? Наистина ли са верни слуховете? Тейлър Суифт винаги е била поверителна за любовния си живот. В момента тя се среща Джо Алвин . Двамата започнаха да се срещат още през 2017 г. Досега и двамата бяха последователни един на друг. Но наистина ли двамата са сгодени? Останете с нас, за да знаете истината, точно тук.

Химия и романтика на Тейлър Суифт и Джо Алвин

След наистина много време, най-накрая Тейлър Суифт разкри за личния си любовен живот. В нейния документален филм за Netflix, Мис Американа , който излезе през 2020 г., певицата сподели за личния и личния си живот. И Тейлър, и Джо искат връзката им да бъде лична. Те не искат да го обсъждат в интервюта и подкасти. Те са добре с факта „да не създават заглавия“. И двамата имат огромно уважение един към друг и много се обичат. Те не искат да бъдат етикетирани от медиите.Пеещата сензация Тейлър Суифт е сгодена?

В същия документален филм сме виждали диамантен пръстен на лявата й ръка. Всъщност тя беше показала на екрана гигантския пищен пръстен. Действието й предизвика слуховете. За първи път в историята Тейлър показа някои от романтичните си клипове с Джо Алвин. И двамата бяха забелязани да се наслаждават на компанията си един на друг.

Няма съмнение, те искат да остареят заедно. Джо винаги е успявал да застане до Тейлър. Те не говорят един за друг публично, но се обичат много. Тейлър мълчи за слуховете за годежа си. Тя все още се отнася към Джо Алуин като за свой приятел, а не за годеник. Сигурно си мислите, че слуховете вече са изчезнали. Но познайте, грешите! Двамата планират нещо „специално“ един за друг.

Тейлър Суифт и Джо Алвин забелязани в Сейнт Айвс, където са си прекарали приятно заедно

Наскоро през 2022 г. двойката беше забелязана в Сейнт Айвс. Изглежда двойката е готова да направи следващата голяма крачка в отношенията си. Планират ли двамата да се сгодят? Пътуването трябва да бъде изключително лично. Уютното им пътуване до Сейнт Айвс нажежи нещата. Старият слух отново гори!

Според наши източници Тейлър е взел частен самолет от Нашвил до Корнуол. Тя ще се срещне с гаджето си във Великобритания. Това е тридневно ваканционно пътуване. И двамата са развълнувани от специалното си пътуване. Двойката планира да отлети заедно до тропическата земя Сейнт Айвс. Е, това не е всичко, Тейлър направи някои специални промени в професионалния си график.

Пътуването беше внезапен план. Тейлър Суифт планира ли да се омъжи? Все още не сме наясно със специалния повод. Но със сигурност ще ви актуализираме по тази тема, веднага щом чуем нещо ново по този въпрос. Дотогава, за да получавате повече актуализации за най-новите клюки за знаменитости и сочни приказки, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиДжо Алвин Тейлър Суифт