Техеран, сезон 2, подновен от Apple Tv+; Актуализации на датата на издаване

Техеран е много популярно израелско телевизионно шоу. Историята е пълна с вълнуващо действие и много добре изготвен шпионски намек. С началото на годината сериалът Техеран също беше подновен за втори сезон. Феновете получиха съобщението за подновяване на 26 януари 2021 г. от Apple TV+. Техеран беше гледан и харесван от много от публиката и по този начин получи много добър рейтинг от 7,5 от 10 в мрежата на IMDb. Останете с нас, за да знаете всичко за Техеран сезон 2.

Кога ще излезе 2 сезон на Техеран?

Датата на излизане на Техеран сезон 2 все още не е актуализирана за нас. Но очакваме скоро да видим датата на пускане на поредицата. Изглежда съобщение чука на вратата ни. Според нашите прогнози смятаме, че сезон 2 на Техеран ще бъде излъчен най-рано в края на тази 2021 г. или началото на следващата 2022 г. Към момента можем да ви кажем само толкова, но със сигурност ще уведомете ви повече за него, веднага щом получим допълнителни актуализации за него. Първият сезон на сериала Техеран беше излъчен миналата година на 22 юни 2020 г. Шоуто беше излъчено на платформата на Apple TV+. Вторият сезон също се очаква да излезе на същата платформа.Намерете повече за Техеран, сезон 2 тук!

Изпълнителният продуцент на сериала Техеран, много талантливият и креативен, Жулиен Леру в ексклузивно интервю ни даде някои дълбоки прозрения за втората част от шоуто. Според събраните подробности, производството на втория сезон на сериала, който Техеран взе, първоначално започна миналата година, през декември 2020 г. Това обаче не беше обявено официално. Очевидно шоуто също беше засегнато поради безкрайната пандемия и кризата с блокирането.

Чухме също, че вторият сезон на сериала Техеран ще бъде представен на Apple Original, за да стане достъпен по целия свят. Така където и да седите, определено можете да гледате сериала. Не само това, но вторият сезон на сериала Техеран също ще бъде излъчен на платформата на Kan 11. Ако се чудите дали има планове за Техеран сезон 3 или не. Тогава към момента нямаме новини за това. Техеран сезон 3 ще зависи от историята на Техеран сезон 2. Така че, за да знаете дали ще има трети сезон за сериала Техеран или не, определено трябва да гледате Техеран сезон 2.

Какъв може да бъде възможният сюжет за Техеран, сезон 2?

Всъщност не сме получили много актуализации за това. Но силно вярваме, че историята ще навакса откъдето е тръгнала. Емоционалният и действащ край на Техеран определено ще отбележи сцената за началото на Техеран Сезон 2. Очаква се предстоящият сезон да бъде повече драматичен, интензивен, екшън и емоции. Сезон 1 на Техеран определено имаше много голямо и ползотворно въздействие на публиката. Това е страхотна приказка за препиване. Все още можете да намерите първия сезон на предаването поточно на Apple+ TV. Определено го проверете, ако все още не сте проверили първия сезон на Техеран.