Течове на Microsoft Surface Duo 2 предлагат настройка на тройна камера и познат дизайн

Microsoft се оборудва да достави второ поколение Surface Duo 2 тази есен, а днес снимки на това, което изглежда, според всички сметки, е почти пълен прототип, бяха пуснати в интернет, разкривайки друга задна камера с три обектива, поместени в камера чукат много като други водещи налични мобилни телефони.

Не е мъгливо откъде са започнали тези снимки, но Windows Central може да потвърди, че посочените снимки са истински. Surface Duo 2 подчертава три задни камери, включващи ултраширокоъгълен, телеобектив и стандартен обектив. Снимките допълнително разкриват, че джаджата може да се доставя с почти бяло стъклено тяло и се предлага както в бели, така и в тъмни тонове. Освен това те показват, че скенерът за пръстови отпечатъци е елиминиран и вероятно имплантиран в бутона за захранване, а USB-C портът в момента е фокусиран от дясната страна на притурката.

Windows Central разбира, че Microsoft иска да транспортира Surface Duo 2 през септември или октомври и ще подчертае водещите спецификации за 2021 г., включително процесор Snapdragon 888, 5G и NFC за отдалечени вноски. Притурката изглежда, по всички сметки, е значителен напредък в оборудването спрямо Surface Duo 1, който беше изпратен с остарели спецификации и без ключови акценти в оборудването.Ще бъдем заинтригувани да проверим дали лодките Surface Duo 2 са на подобна стойност като Surface Duo 1 или след това отново, в случай че ще бъде по-скъпо предвид броя на повече акценти в оборудването, които има. Какви са вашите разсъждения относно външния план на Surface Duo 2? Ще обмислите ли закупуването на Surface Duo 2, ако оборудването е по-добро от Surface Duo 1? Кажете ни в забележките.

Най-новият член на семейството Surface Microsoft surface Duo често се нарича фаблет. Като цяло се счита за смартфон, но самата Microsoft не е склонна да използва този термин за него. Той е сгъваем и се използва за използване на вътрешна операционна система на Microsoft, но наскоро беше спрян и вместо това използва Android.

Surface Duo се занимава с огромен брой нови неща за Microsoft. Това е както основната притурка с двоен екран, така и първият телефон с Android, доставен от Microsoft и приключва дълга почивка след отмяната на трагично обидените телефони с Windows. При изпращането Surface Duo беше завладяваща идея, възпрепятствана от непълно програмиране, необичайни изключения на оборудване и удивително прекомерна цена. След девет месеца на разположение, трябва ли да закупите Surface Duo, тъй като клиентът за първи път става по-приемлив?

Surface Duo гарантира, че това не е съвсем обичайна джаджа за Android клетка, която обединява две 5,6-инчови AMOLED шоута с проницателно проектирано 360-градусово завъртане и странно крехък план. Най-общо казано, Microsoft позиционира Surface Duo и неговата изключителна комбинация от акценти и оборудване като „окончателна джаджа за ефективност“, за разлика от нормалния ви преносим мобилен телефон.

Първоначално Surface Duo отвори врати на 10 септември 2020 г. и оттогава се разшири до нови бизнес сектори и беше изложен на множество спадове и ограничения на стойността. Като цяло той задържа гаранцията на Microsoft за ежемесечно опресняване на програмирането, завършвайки най-много наскоро с актуализацията на Surface Duo от май 2021 г. Duo се възползва допълнително от постепенно разширяващата се поддръжка за украса, както и с нашия списък с най-добрите декорации на Surface Duo.