Сутрешното шоу, сезон 2, епизод 4, дата на пускане на Apple TV+

Въведение

Адаптирано от базираната на реалността книга, написана от Брайън Стелтър през 2013 г., наречена „Връх на сутринта: Вътре в мълчаливия свят на сутрешната телевизия“, „ Сутрешното шоу ” известен още като „Утринни войни“ (Индонезия и Австралия) е основно американски стрийминг телевизионен драматичен сериал, представен със звезди като Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и Стив Карел. Шоуто се съсредоточава около домакините, гостите и персонала на програмата. Животът на Алекс Леви става непоносим заради инцидента, при който нейният 15-годишен приятел и партньор Мич Кеслър губи работата си, след като е обвинен в сексуален тормоз. Тя по някакъв начин успя да убеди канала да наеме друг репортер Брадли Джаксън като заместител на Мич поради огромната борба, която полага, за да запази мястото си в мрежата непокътнато. Алекс напусна сериала след приключването на сезон 1, но тя се появява отново след това, докато рейтингът на шоуто пада. Сега, ако търсите нещата за това, което ще се случи в The Morning Show Season 2 Episode 4, вие сте попаднали на правилното място.

Сутрешното шоу Сезон 2 Епизод 4 Дата на издаване

Както всички можем да видим, The Morning Show Season 2 ще излъчва епизодите си на седмична база. И така, след като излъчването започна на 17тиСептември тази година вече са излъчени 3 епизода. Сега, Епизод 4 ще бъде пуснат на 8 октомври 2021 г. в 12 ч. по тихоокеанско стандартно време, рязко по Apple TV+. Точно както предишния сезон, сезон 2 на Сутрешното шоу също ще има 10 епизода, които ще се излъчват всеки петък по график. Създателят на този шедьовър е Джей Карсън и представен с Кери Ехрин като негов разработчик.

Къде можете да намерите сутрешното шоу, сезон 2, епизод 4

Както споменахме по-рано, The Morning Show Season 2 Episode 4 е настроен да се излъчва изключително по Apple TV+. Само за FYI, ако искате да гледате не само The Morning Show Season 2, но и други предавания на Apple TV+, можете лесно да имате безплатна пробна версия за 7 дни на тази платформа за стрийминг и това ще ви струва само ,99/месец за абонамента след това.

Прочетете също: The Walking Dead Сезон 11 Епизод 7 Дата на излизане и спойлери

Очакван сюжет на сутрешното шоу, сезон 2, епизод 4

Сега, стигайки до очакваното съдържание за Сутрешното шоу, сезон 2, епизод 4, известен също като „Убий угоеното теле“, има вероятност Дейвид Грол да се появи да направи своето камео в The Morning Show Studio. Освен това Янко ще открие, че коментарите му за духовното животно на Деня на мармота не са били приети, ще бъде добро сърце от някои от зрителите и те го отнесоха в социалните сайтове, за да протестират според недоволството си. Наблюдавайки как средната гледаемост и рейтинг са се повишили до небето след завръщането на Алекс, каналът ще й каже да бъде внимателна към дебатите. Но независимо какво казват, тя ще остане безразлична. Но тъй като Мрежата е донякъде против идеята за използване на Брадли и Даниел, които се интересуват, ето ги! Междувременно Мич ще разбере, че „Hit Piece“ е на път да бъде разкрит за Хана и след като знае, че Фред стои зад това, той ще поиска от Кори да предаде новините.