Странни неща, сезон 4: 3 начина, по които Били на Дакре Монтгомъри може да се завърне през следващия сезон

Странни неща е един от най-големите хитове на продукцията на Netflix, който първоначално беше пуснат на 15 юли 2016 г. във фиктивния град Хокинс, Индиана. Историята се развива като младо момче внезапно изчезва, което води до по-нататъшно разследване и появата на измислено чудовище ДЕМОГОРГАН. Сериалът е измислена драма на ужасите, която дори включва разследване и е изпълнена с вълнуващо напрежение. Серията включва Мили Боби Браун , Ноа Снап , Уинона Райдър , Наталия Дайър , Дакре Монтгомъри , Дейвид Харбър , и много други. Сериалът получи много награди за изключителната си сюжетна линия като наградата Златен глобус, Американския филмов институт, наградата Primetime Emmy и много други. Третият сезон, след като беше такъв хит, сериалът беше подновен за Stranger Things Season 4, който трябваше да пристигне през 2021 г., но на фона на пандемията се забави и сериалът се очаква някъде в средата на следващата година.

Защо името на Дакре Монтгомъри е свързано с четвъртия сезон?

Историята също стана свидетел на смърт на различни герои като Барбара, изиграна от Шанън Пърсър и Били, изигран от Дакре Монтгомъри. Това бяха едни от най-обсъжданите и обичани герои. Въпреки това, името на един от тях – Дакре Монтгомъри, който беше обладан от унищожител на ума, изведнъж се появи и за него се заговори наскоро. Заслугата за това е на създателите, които наскоро изпуснаха имената на епизодите на Stranger things Season 4.Създателите наскоро премахнаха имената на всички епизоди на Stranger Things Season 4. Епизодите са наречени The Hellfire Club, The monster and the superhero, Vecna's curse, The Dive, The Piggyback, The Nina's project, Papa, Dear Billy, Клането в лабораторията на Хокинс. това създаде голям шум сред феновете, тъй като епизодът, озаглавен DEAR BILLY, беше отпаднал. Това накара феновете да мислят, че това може да доведе до завръщането на ДАКР МОНГЪМЪРИ като Били. Миналата година актьорът публикува снимка, на която външният му вид напомня този на Били, което още повече добави към любопитството на феновете, които мислят, че Дакре ще се върне. Дакре беше публикувал снимка на себе си в бяло лайна и косата му беше някак разкъсана, което приличаше на героя му в драмата на ужасите.

Неговият герой като такъв не привлече много харесвания от феновете, тъй като често беше виждан да тормози доведената си сестра. Въпреки това, когато феновете опознаха миналото му през втория сезон, действието му някак си беше прието, но той всъщност хареса на феновете, когато спаси живота на единадесет, като пожертва живота си за нея.

Той наистина ли се връща?

Подобно заглавие отново доведе до различни теории. Едно от тях е, че той всъщност може да се завърне през сезона, тъй като сюжетната линия може да стане свидетел на някакъв неочакван обрат. Тази теория вероятно ще отпадне, тъй като сезон 4 на Stranger Things ще се излъчи в средата на годината.

Още една теория, която е свързана с този инцидент, е, че епизодът може да види ретроспекция на героя, докато Макс се справя със смъртта на доведения си брат. Тази теория има голяма тежест. Въпреки това, Сезон 4 на Stranger Things ще сложи край на тези слухове и теории.