Стар Трек: Стартиране на трейлър на сезон 2 на Пикард; Кога излиза?

Най-накрая се случва, чакането на публиката скоро ще свърши. да, Стар Трек: Пикард Сезон 2 скоро ще бъде на вашия екран. Не само сезон 2, но феновете имат много повече за тях. Официалното съобщение беше подарък за публиката, който беше направен в Деня на Стар Трек. Paramount+ определено подари ценно нещо на публиката в резултат на тържеството. Не само това, но наскоро сър Патрик Стюарт също каза, че поредицата също планира трета серия. Останете на линия, за да научите всичко за предстоящия сезон, точно тук!

Стар Трек: Пикард, сезон 2 Очакван сюжет

Завръщането на Q определено беше лоша новина. Отдаването на Q в живота на Жан-Люк Пикар със сигурност имаше много последствия. Никой не предполагаше, че той ще се превърне напълно в Биф Танен! Q е злодеят и главният виновник на шоуто. Той успя да създаде трагичен и зъл свят на алтернативна реалност за Пикард. Това определено ще бъде предизвикателство за останалите герои от поредицата. Също така ще видим Пикард да се срещне със стар приятел в Star Trek: Picard Season 2. Да, той отново ще се срещне с кралицата на Борг.Star Trek: Picard сезон втори има толкова много изненади за публиката. Пикард и цялата му банда ще бъдат видени да пътуват във времето и пространството. Реалният им живот определено беше разбит зле от чудовищния злодей. Предполагаме, че филмът се развива някъде в Лос Анджелис. Много талантливият и известен съ-шоурънър и изпълнителен продуцент на шоуто, а именно Акива Голдсман, също има лиценз за снимки за шоуто. Снимките изглежда се правят в и около съвременния Лос Анджелис. Това също някак наподобява Star Trek: The Voyage Home, където видяхме членовете на екипажа на филма на Starfleet около съвременен град в Калифорния. Предстоящият сезон има толкова много обрати за феновете.

Трейлър за предстоящия Стар Трек: Сезон на Пикард

Излезе първият тийзър трейлър на Star Trek: Picard Season 2. Много въпроси вече излязоха в картината относно тийзър трейлъра. Новият облик, който изглежда ще бъде инсталиран през предстоящия сезон, определено разтревожи публиката. Хората са силно развълнувани да видят шоуто на екрана. Сега има толкова много несигурности в картината. Ще успее ли Жан-Люк Пикард да спаси своята реалност, точно както го направи Марти Макфлай? Е, този отговор ще получи отговор само когато Star Trek: Picard се върне на екран за сезон 2.

Сезон 2 на Star Trek: Picard е готов и готов за инсталиране през следващата година, особено през февруари 2022 г. Предстоящият сезон ще включва обичайните звезди, а именно Алисън Пил, Иса Брионес, Евън Евагора, Мишел Хърд, Сантяго Кабрера, Орла Брейди и Брент Спайнър. Всички герои ще се появят отново, за да се върнат на борда. Те ще се сблъскат с много безстрашни приключения във времето и пространството. Със сигурност ще ви уведомим за повече, веднага щом се появи нещо ново на борда за предстоящия епизод.