СПОЙЛЕРИ: СМЪРТТА НА главен герой в „Чудни неща“, сезон 4, притесни феновете

Известната американска фантастична драма на ужасите “ ПО-ЧУДНИ НЕЩА ” е блокбъстър сериал под производството на Netflix. Заслугата за създаването на сериала е на Братя Дъфър и производители от Шон Леви и Дан Коен . Сериалът се върти около измислено чудовище и как актьорският състав се бори срещу злото, когато младо момче изчезва. историята включва и младо момиче със свръхестествена сила, което със своята сила се бори срещу чудовището. Тъй като сериалът завършва третия си сезон и се подновява за Stranger Things Season 4. Феновете са били любопитни относно навлизането на нови герои или дали някой от оригиналния звезден състав умира.

ТЕОРИИ

С пускането на тийзъри за Сезон 4 на Stranger Things, оттогава блокбъстърът отново създаде своя шум. Напоследък различни теории си пробиват път сред феновете, когато наскоро фен публикува в Reddit, питайки кой може да умре в Stranger Things Season 4. Това беше последвано от различни теории относно същото. Една от теориите сред тях беше, че сезонът е следвал определен модел, при който герои на име 'B' са били виждани да умират. Например Барб или Барбара, която беше приятелката на Нанси, беше сред хората, изчезнали сред цялата поредица за Демогоргон, Брус, който беше репортерът на The Hawkins Post, Бени, който беше първият жител на Хокинс, който посочи присъствието на Eleven и направи храната й, когато за първи път избяга и дори д-р Бенър, който беше убит от измисленото чудовище Демогоргон. Ако се вярва на тази теория, създателите може да включат нов герой и да го убият до края на Stranger Things Season 4.Прочетете също: Защо сезон 6 на Black Mirror все още не се е случил? Чарли Брукър има отговора

Кой може да умре в по-странни неща, сезон 4?

Има някои теории, че един от следните герои може да бъде видян да умира в предстоящия сезон на драмата на ужасите

  • Майк, Уил, Дъстин, Лукас или Макс- Тези герои са най-приятните герои от поредицата, така че има вероятност нито един от тях да не е. Въпреки това, Майк може да бъде видян как умира, за да спаси живота на Eleven.
  • Eleven - Тъй като името й се появява, героят държи сериозна позиция, когато става въпрос за сезона и смятаме, че сезонът ще загуби до голяма степен своя чар, ако създателите решат да убият героя.
  • Стив Харингтън - Тъй като той има страхотна роля в сезона с постоянното си появяване с Нанси и дори за разследване на конспирацията на Демогоргон. смъртта му може да създаде необходимото количество паника и би направила сезона по-мрачен, както е предложено от създателите.

Засега нищо не е потвърдено и никакви други подробности не са потвърдени от производителите. За да поставим тези теории на място, ще трябва да изчакаме официалното издание на Stranger Things Season 4.