Специална дата на пускане, времева линия, актьорски състав и сюжет на Пазителите на галактиката

Специален празник на Пазителите на галактиката е друга предстояща серия, базирана на комиксите на Marvel от Пазителите на галактиката. Поредицата се очаква да излезе до края на тази година. Нека разберем повече подробности за поредицата в тази статия.

Сериалът Guardians of the Galaxy Holiday Special е написан и режисиран от Джеймс Гън . Наскоро обаче Гън сподели, че снимките на новия сериал все още не са започнали. Основната причина за това забавяне е пандемията. Новият вариант на вируса COVID-19, който е вариантът на Omicron, прави нещата трудни. Снимките на сериала трябва да се проведат в Лос Анджелис, но поради масовото разпространение на вируса това не е възможно. Изглежда, че снимките на сериала ще отнеме малко време. Режисьорът обаче увери, че ще пуснат Специалния празник преди третата част от филма „Пазителите на галактиката“.Пандемията със сигурност попречи на снимките на сериала. Еднодневната заснемане трябва да се направи в Лос Анджелис, но не се случва поради прекомерното разпространение на вируса. Предишните две части на Пазителите на галактиката се представиха блестящо на екран. Впечатляваща беше и касовата им колекция. Предишните два тома получиха положителни отзиви както от публиката, така и от критиците. Празничната специална поредица ще бъде черешката на тортата за феновете преди пускането на третата част.

Все още не е разкрита датата на излизане на Специалния празник на Пазителите на галактиката. Въпреки това, според няколко съобщения, сериалът ще излезе през декември. Феновете са развълнувани от поредицата Holiday Special, тъй като сериалът със сигурност ще даде някои намеци за The Guardians of the Galaxy Vol. 3.

ЕтикетиБрадли Купър Крис Прат дейв баптист Джеймс Гън Пазителите на галактиката том. 3 Вин Дизел Зоуи Салдана