Снох Алегра и Джо Бъдън се срещат ли? – Doms2cents

Сно Аалегра отговори на слуховете за връзката между нея и Джо Бъдън почти всеки друг. Певицата отсече неприятността, като публикува туит в Туитър рано в неделя рано сутринта. Като се има предвид това, слуховете идват веднага след като Aalegra и Budden се срещнаха, за да си разменят усмивките и просто да щракнат върху снимки помежду си.
Сно Аалегра и Джо Бъдън се срещат?
Художникът Сно Аалегра разсея всякакви слухове за ухажване с водещия на подкаст Джо Бъдън. Слуховете за връзката се появиха точно след като Бъдън публикува снимка с Алегра с надпис: „И нека ви предам още една точка за пианата... (тя не е за изпълнение)“.

Ресурс: AceShowbiz.com На снимката Бъдън е свидетел как шепне едно нещо в ушите на Аалегра, когато тя се усмихва наоколо в посока към цифровата камера. Въпреки това картината създаде много противоречия напоследък. Няколко купувачи реагираха на снимката, заявявайки, че в града има нова двойка. Освен това някои се питаха как това изобщо се е осъществило.
Двамата абсолютно не се срещат с всеки друг
Отхвърляйки всички слухове, певицата Сно Аалегра туитира, че несъмнено „не“ излиза с Джо Бъдън. Певицата публикува туит рано в неделя сутринта и изглеждаше доста яростна. Тя написа, че двама души, които се срещат помежду си, разменят си усмивки и водят дискусия за 10 секунди, не означава, че се срещат.
Доставка: YouTube Въпреки това тя поясни, че между нея и Джо Бъдън няма нищо общо. От друга страна, Бъдън не е съобщил почти нищо за снимката и е доста вцепенен от ситуацията. Това ни навежда на извода, че в момента в града няма нова двойка. Оттук нататък това бяха само слухове.