Снимките от снимачната площадка на Batgirl разкриват, че Майкъл Кийтън се ЗАвръща като Батман заедно с Робин

Въведение

Множество чисто нови снимки от снимачната сцена на предстоящия филм на Warner Brothers Batgirl предоставя на зрителите нов поглед към костюма на Батман (в ролята Майкъл Кийтън ), както и ни дава поглед към страничния герой на Робин в предстоящото шоу на DC Extended Universe.

Снимката е публикувана в Twitter. Публикацията е направена от @BatgirlFilm. На тази снимка можем да видим изглед на Брус Уейн или Батман, който се повтаря от Майкъл Кийтън с Робин до него. От този момент не можем да кажем със сигурност коя е тази версия на Робин и по какъв начин той ще се отнася към това предстоящо шоу на DCEU. В този контекст трябва да знаете, че двата филма, които представят Кийтън като Батман, не са имали никаква част от персонажа на Робин.

Ще видим ли емблематичното дуо Батман и Робин в предстоящия филм за Batgirl?

След като беше напълно отделен от ролята за повече от десетилетие, Майкъл Кийтън беше обявено, че отново ще играе ролята на Батман във филма Светкавицата . Филмът трябваше да излезе на 4тиноември. И след това се твърди, че ще се появи в няколко други филма. Освен това се носят някои слухове, че той е сключил договори за участието си в няколко проекта с Warner Brothers. Този вид слух просто направи позицията по-силна, тъй като Майкъл Кийтън наистина ще се появи във филма Batgirl. Въпреки че не знаем за степента на ролята му във филма.

Детайлите около сюжетната линия на Batgirl са нещо, за което не можем да кажем със сигурност. Но Брендън Фрейзър ще играе ролята на лошия човек Firefly във филма. и Дж. К. Симънс ще повтори ролята си на комисар Гордън във филма.