Снимките от катастрофата на Коби Брайънт, ИЗТЕЧНИ ОТ ЧЕНЕТА ЗА ПАРИ

Въведение

Снимките на телата на звездата на Лос Анджелис Лейкърс , Коби Брайънт , Джана , дъщеря му (13 години) и още седем души, които загинаха при инцидента във връзка с катастрофата с хеликоптер, която се случи близо до Лос Анджелис през януари 2020 г., бяха изпратени до най-малко 28 устройства. Устройствата са били собственост на служителите на шерифския отдел на окръг Лос Анджелис и дузина пожарникари. Докладите дойдоха така, както са в съответствие с неотдавнашното съдебно дело, заведено от вдовицата на Коби Брайънт, Ванеса Брайънт , и нейния юридически екип.

Представените в съда документи се основават на показанията, дадени от разследването на криминалистичния отдел относно мобилни телефони и други устройства. Показва мрежата, която се създава от споделянето на снимките и колко широко са били разпространени тези снимки. Вдовицата на Коби Брайънт, Ванеса Брайънт, завежда дело срещу окръга и някои свързани с него агенции и служителите. Тя твърди, че е разстроена от емоционалната си страна по отношение на този инцидент. От друга страна, окръжният отдел е отхвърлил жалбата й и е заявил, че са работили заедно, за да не позволят снимките да достигнат до обществеността веднага щом служителите разберат за това.

Много от тези, които наистина са видели снимките, са дали такива описания, които остават в нефилтриран срок. Делото беше заведено, за да отговори на искането на окръг Лос Анджелис през ноември за решението на Summery, което беше отпаднало, за да поиска отхвърлянето на делото. Съдебното заседание по делото е насрочено за 27тидекември тази година.

Адвокатът Луис Милър, който е бил нает от окръга, за да се бори със случая, споменава в изявлението си, че окръгът е показал съпричастността си към загубата на Ванеса Брайънт, но също така каза, че окръгът не е направил нещо грешно.

Една от работниците в отдела за спешна помощ на окръг Лос Анджелис каза, че са дали своя отговор на мястото на инцидента и по нейно специално искане са организирали зона, забранена за полети. Те дадоха всичко от себе си, за да държат папараците и публиката далеч от сайта. Те също така потвърдиха, че нито една снимка, свързана с разследването, никога не е била споделяна публично. Окръг Лос Анджелис изпълни задължението си и делото срещу тях е някак безсмислено.

Говорителят на правния екип на Венеса Брайънт възрази срещу изявлението на окръга. В изявлението им се споменава, че неограниченото споделяне на снимките сред служителите без основателна причина за разследване е довело до обществено неразбиране. Представлението на адвоката съдържа изявленията на работниците за разпространение на снимките в него. от друга страна, криминалистичният отдел има своите доказателства, след като щателно е проучил телефоните на работниците. Според документите, служителят за обществена информация на пожарната служба на окръг Лос Анджелис, Тони Имбренда е изпратил снимките на шепа пожарникари и на няколко други на гала почитането на събитието на аварийните работници.