Смразяващите приключения на Сабрина, сезон 5, подновяване и актуализации на датата на издаване

Смразяващите приключения на Сабрина със сигурност представи страхотна история в този момент и феновете са оставени да се питат дали ще има Смразяващи приключения на Сабрина, сезон 5.

Шоуто е основно базирано на най-новите базирани на Арчи комикси на ужасите и въпреки че предишните четири сезона на шоуто се оказаха успешни, зрителите сега са любопитни за бъдещето на Смразяващите приключения на Сабрина и особено сега, когато четвъртият сезон на шоуто беше приключено.

Имаше много големи събития, които бяха задвижени от третия сезон на шоуто, като Сабрина предизвика парадокс на пътуване във времето, а четвъртият сезон на шоуто имаше много последствия, с които трябваше да се справи по това време. Беше описана и друга интересна част, като например съществуването на двете Сабрини в една и съща времева линия и това беше още един интересен момент за отразяване в шоуто и беше просто въпрос на време вселената да започне да усеща вълнистите ефекти от пътуването на Сабрина във времето .  Смразяващите приключения на Сабрина, сезон 5

Сабрина Сезон 5 е под въпрос от създателите

Сюжетът от друга страна поемаше драстични обрати, като клубът Fright заедно с всички близки на Сабрина се събраха, за да разрешат действията й и че със сигурност излезе с цена и това, което публиката очакваше да бъде. Те направиха всичко, за да спрат Празнотата, която беше вътре в Сабрина, докато героинята на шоуто излезе напред, за да плати крайната цена и в този период от време.

Другото голямо събитие, което се разигра във финала на Смразяващите приключения на Сабрина, сезон 4, беше, че героят на Kiernan Shipka беше убит и титулярният герой на практика се отказа от живота си, за да спаси света. Зрителите, от друга страна, всъщност очакваха да се появят големи посткредитни сцени, които ще дадат по-голям поглед към следващия сезон напред, но досега нищо не беше изложено.

Шоуто се смяташе за едно от най-известните в Нетфликс и също получиха положителен отговор от публиката, Netflix най-накрая излезе, за да направи голямото съобщение, че ще приключат четвъртия сезон на шоуто като финален и което също означаваше, че няма да има Смразяващи приключения на Сабрина, сезон 5 и още разкази, които феновете очакваха.

Източниците също съобщават, че трагично се е оказало, че е тенденция шоутата на Netflix да приключват след общо три или четири сезона и за съжаление дори Смразяващите приключения на Сабрина са приключили по това време.

Роберто Агире Сакаса , който е шоурънър на Смразяващите приключения на Сабрина, разкри, че със сигурност щеше да има кръстосване на Ривърдейл и Смразяващите приключения на Сабрина, ако шоуто беше подновено за още един сезон и новината излезе поразителна за всички фенове, както и зрителите надявах се на това от дълго време.

Прочетете също: Смразяващите приключения на Сабрина, сезон 5 Подновяване ПОТВЪРДЕНО, но в комична форма

Сериалът на Netflix е официално приключен от властите

Шоуто на Сабрина е основно разработено за CW и има други думи от източници, че следващият сезон е бил в плановете на създателите, но някак си са помислили, че е по-добре историята да не продължава напред и да постави пауза сега и така че няма да му се причинява повече безпокойство.

Феновете все още не губят надеждите си в този момент и вярват, че различна версия на CW ще бъде пусната напред в шоуто и смятат да споменат, че ще има и други промени в събитията по това време и тепърва предстои вижте какво ще бъде решено предварително от властите, тъй като зрителите вече настояват шоуто да се завърне в този момент и няма съмнение, че дори телевизията CW ще обмисли връщането на шоуто.