Слухове за дата на пускане на iPhone 13: Смятаме, че знаем кога Apple ще го представи

Очаква се „iPhone 13“ да бъде пуснат в продажба в края на 2021 г. и може да включва някои значителни подобрения, които ще имат ефект върху ежедневната употреба.

Apple може да направи всичко - от премахване на порта Lightning в полза на безжичното зареждане и добавяне на друга камера за по-добро оптично увеличение.

Очаква се Apple да пусне нов iPhone през 2021 г. след четири месеца. В тази публикация ще разгледаме всичко, което знаем за iPhone 13 – или, ако Apple иска да избегне злощастната сума, iPhone 12s – досега, включително неговата вероятна дата на пускане, нови функции, цена, промени в дизайна и технически спецификации.Последната информация сочи, че iPhone 13 ще има по-голяма камера от предшествениците си (лоши новини) и ще пренася по-бързата mmWave версия на 5G до Канада, Австралия, Япония и да се надяваме Обединеното кралство (добри новини).

Също така се казва, че Apple обмисля два нови цветови варианта (включително изцяло нов оранжев бронз), както и по-малък прорез.

Кога ще излезе iPhone 13?

Ако всичко това е реално, трябва да очакваме да видим iPhone 13 за първи път през септември на събитие, организирано от Apple.

Събитията на Apple обикновено се провеждат във вторник или сряда, а датите на пускане на iPhone обикновено се определят седмица и половина след като компанията пусне нови продукти. През третата седмица на септември новите iPhone обикновено излизат на пазара в петък.

С няколко нововъзникващи разработки, които придвижват смартфона напред, „iPhone 13“ може да види значителна промяна в случаите на използване. Тъй като пускането на новия iPhone е чак през есента на 2021 г., очаквайте множество нови течове дотогава.

Apple беше доста последователна с датите на пускане на iPhone до тази година. Новите телефони обикновено се разкриват в началото на септември и се публикуват около седмица по-късно.

Има изключения, като iPhone X и XR, които бяха пуснати съответно през ноември и октомври, и серията iPhone SE, която беше пусната през пролетта. Септември обаче е най-често срещаният месец.

Как ще се казва следващият iPhone?

Въпреки че iPhone 13 изглежда най-вероятното име, собствените инженери на Apple се казва, че вътрешно наричат ​​продукта iPhone 12s.

Ако това е името на iPhone от края на 2021 г. – и имайте предвид, че Apple може да разпространява фалшива информация, за да измами конкуренти или да изкорени изтичащите, както казват някои, случило се с Джон Просер – това ще бъде рязко връщане към странна политика.

Като алтернатива, Apple може да се притеснява от злополучните асоциации на числото 13 в някои страни и в резултат на това планира да премине от iPhone 12s към iPhone 14 през 2022 г.

(Подобни опасения могат да обяснят защо iPhone 8 беше заменен от iPhone X; числото 9 се смята за нещастно в Япония, защото звучи като думата за агония.)

Производството на iPhone ще продължи през септември 2021 г., както и слуховете.

Много разпространители и анализатори имат идеи за това къде ще отиде подразделението за смартфони на Apple през 2022 г. и след това; мнозина посочиха, че тазгодишната актуализация ще бъде скучна в сравнение с предстоящите.

Етикетиаз телефон 13 Освободете Слухове