Случайно ли Килиан Мърфи изтече Peaky Blinders сезон 6?

Искате да знаете къде се намира любимото ви шоу Peaky Blinders ? Наскоро видяхме какво се случи последно в Peaky Blinders Season 5 и сега феновете се надяват да видят още един сезон на шоуто. Чухме някои нови разговори за Peaky Blinders сезон 6. Останете с нас, за да научите всичко за следващата част на Peaky Blinders, точно тук.

Кога ще излезе сезон 6?

Peaky Blinders Сезон 6 първоначално трябваше да стартира през тази година юни 2021 г. Нещата тръгнаха надолу, тъй като юни отмина преди месеци, но все още не сме чували много за сезон 6. Снимките на сезон 6 трябваше да започнат миналата година през 2020 г. Но това беше изместено поради всички нарастващи случаи на covid и ограниченията за коронавирус.Тази година особено някъде, в началото, започнаха снимките на сезон 6 на Peaky Blinders. Снимачният процес на шестата част приключи през август тази година. Така екипът ще се нуждае от още шест месеца, за да стартира успешно сезон 6.

Надяваме се да видим новия сезон на Peaky Blinders през следващата година през 2022 г. Вярно е, че към момента нямаме точна дата на излизане за вас, но имаме някаква идея за това. Наскоро един от актьорите на шоуто дори каза в ексклузивно интервю, че се надява и очаква да види сезон 6 до следващата година, февруари 2022 г.

Прочетете също: След Hawkeye ще видим Hailee Steinfeld в изпълнен с действие анимационен сериал Arcane

Какво ще се случи в Peaky Blinders, сезон 6?

Peaky Blinders сезон 6 определено ще започне от там, където спря в последния епизод на Peaky Blinders сезон 5. Все още има някои вратички в историята. Искаме да видим какво ще се случи по-нататък в шоуто. Ще бъдат ли запълнени всички вратички? Ще бъдат ли завършени всички приказки, останали на половина? Надяваме се да видим допълнителна драма и екшън в шоуто. Ще бъде ли разрешен проблемът на Томи?

И накрая, в последния епизод на Peaky Blinders, сезон 5, видяхме Томи в застрашено състояние. Сезонът завърши с Томи, който държеше пистолет на главата си. Очевидно Томи се опитваше да се самоубие. Определено ще се заемем с този проблем в началото на сезон 6 на Peaky Blinders. Също така с нетърпение очакваме да разберем предателя на шоуто! Той определено ще бъде разкрит в сезон 6. Сценаристът на шоуто също ни гарантира с поговорката, че предстоящият нов сезон на Peaky Blinders ще бъде един от най-добрите от цялата история.

Ако все още не сте гледали Peaky Blinders, тогава какво чакате? Ще намерите всичките пет сезона на Peaky Blinders изключително само в Netflix. Това е красива приказка за препиване. Определено ще ви държим в течение за повече информация за Peaky Blinders сезон 6 веднага щом чуем нещо ново за него. Дотогава поддържайте връзка с нас, точно тук, за да знаете за всички нови актуализации и новини за най-новите филми и предавания.