След Чарли Кокс, има надежда за Кристен Ритър и Джон Бернтал да се завърнат в MCU

Чарли Кокс е известен с ролята си в Дердевил Сериал на Netflix, Въпреки че сериалът приключи през 2018 г. Все още има добри шансове да го върнете. Наскоро той беше в новините, защото има шанс неговият герой на Daredevil да бъде във филма, след като трейлърът излезе за Спайдърмен: Няма начин за вкъщи и феновете посочиха незначителните детайли от трейлъра и подозират сцена, в която можеха да видят червените тъкани като Daredevil.

Можете да видите великденските яйца, свързани с това тук...Когато Чарли Кокс беше помолен за същото, той отрече слуховете, че неговият герой няма да бъде там. Но той няма проблеми да играе и би искал да се върне в своята DefenderUniverse, в която имаше най-невероятния отбор там, където се бореше с престъпления и разкриваше престъпления.

когато го попитаха допълнително, той каза, че не би искал да коментира въпроси, които дори не знае и че няма да е честно към никого, ако просто кажа какво искам – това може да се тълкува като, че той не иска да разстрои всеки, като каже и убие шансовете му да бъде Daredevil, ако сериалът бъде направен в бъдеще.

Докато го попитаха за сериала The Punisher, той каза, че ще хареса Джон Бернтал да повтори ролята на Наказателят , той каза, че ако има шанс The Punisher да има нов сериал, той би искал да види Джон Брутъл да играе ролята на Punisher, Джон Бретал е огромен популярен и обичан от феновете си заради вида на ролята, която играе, но в сериала TH Punsher от Marvel hee надмина себе си и ролята му със сигурност е, че фенът на Marvel никога не може да забрави.

Освен това той каза, че би искал да види Daredevil и Punisher заедно в спин-оф, където нещата могат да станат интересни, тъй като никой не знае какво ще се случи, но със сигурност ще бъде страхотно да ги гледате заедно.

Чарли Кокс също каза, че ще се влюби Кристен Ритър да се върне като Джесика Джоунс , Джесика Джоунс е един от любимите детективи на Marvel за разкриване на престъпления и има 3 сезона от него, а Кристен Ритър е известна с ролята си. Чарли Кокс каза, че би искал да я види отново на екрана и че е почитател на работата и нейната актьорска игра.

Той каза, че ролята не може да бъде изиграна по-добре от тези, които вече са я играли.

Докато самият Джон Бернтал каза, че ролята му е нещо, което би искал да направи, но той не подчертава, че и животът му върви, той вече е зает с други неща в живота.

Докато Кристен Ритър каза, че със сигурност би искала да играе ролята на Джесика Джоунс и би искала да се върне.

Въпреки че Marvel отвори вратите към мултивселената и изглежда, че всичко от други думи и може да бъде добавено към времевата линия, може да има шансове да видим всичко заедно скоро в спин-оф сериал или филм.