Скарлет Йохансон ТАЙНА КАМЕЯ ИЗТЕЧА в Hawkeye с Джеръми Ренър

Това го чухме преди няколко месеца Скарлет Йохансон ще се види в новата спиноф серия “ Ястребов поглед “. Но дали тя наистина ще бъде там? В момента сме силно развълнувани да разкрием всичко за предстоящия сериал на Marvel, Hawkeye. В момента всички погледи са насочени към новата поредица на Marvel Cinematic Universe, която ще бъде изцяло за Hawkeye и това е ново поколение.

Искате ли да знаете за прозренията на Hawkeye? Открийте го, просто долу!

Феновете на Marvel са силно развълнувани, тъй като Hawkeye е точно зад ъгъла. Серията е готова да излезе следващия месец. Остават само няколко дни. Така че, фенове на Marvel, започнете отброяването си, тъй като Hawkeye е само на 23 дни от вас. Премиерата на новата серия от кинематографичната вселена на Marvel е планирана да излезе на платформата Disney+ на предстоящия 24 ноември 2021 г.За да гледате Hawkeye без никакви смущения, определено вземете своя абонамент за Disney+ възможно най-скоро. Предполага се, че Hawkeye ще изведе на линия още няколко млади супергерои на Marvel. Излезе и трейлърът на шоуто. В момента в ефир е най-известният разговор за Кейт Бишоп. Феновете са много любопитни да видят как тази комиксова серия на Marvel ще изглежда в действителните човешки анимационни сериали.

Кейт Бишоп е герой, за който трябва да се вълнуваме. Феновете също очакват да научат повече за всички нови герои в шоуто. Имаме героите на Вера Фармига и Тони Далтън в списъка. Всички супергерои притежават вълнуващи и изключително мощни сили. Те ще ви оставят едновременно в шок и изненада с изключителното си представяне в шоуто. Хейли Стайнфийлд ще играе ролята на невероятната Кейт Бишоп. Внимавайте как тя ще победи врага със своите умения и суперсили.

Прочетете също: Крис Хемсуърт и Марк Ръфало имат ТАЙНА КАМЕО в Hawkeye, ето какво знаем

Ще се появи ли Скарлет Йохансон в Hawkeye?

Много рядко се е случвало нашият любим супергерой на Marvel, Черната вдовица, да бъде пропуснат от някоя от поредицата на Marvel там. Скарлет Йохансон и Соколиното око наистина споделят специална връзка, но дали това ще означава, че ще я видим в предстоящия сериал, Hawkeye? Скорошният филм за Черната вдовица показа, че тя се е отказала от силите си. Това означава ли, че тя е напуснала киновселената на Marvel?

Няма съмнение, феновете обичат Черната вдовица и тя много ни липсва. Би било чудесно, ако тя направи изненадващо посещение на най-обичания си приятел, Соколиното око. Определено искаме да видим Черната вдовица и Соколиното око отново заедно, но дали това ще се случи? Освен това, тази предстояща серия на Marvel ще се фокусира върху новото поколение на Hawkeye.

Освен това всъщност не сме виждали никаква поява или проблясък на Скарлет Йохансон в трейлъра на Hawkeye. Тя също не е в списъка с актьори на предстоящия сериал на Marvel. Но кой знае, че тя може да се появи като специален гост в шоуто? Ако все още не сте гледали трейлъра на Hawkeye, тогава какво чакате? Гледайте трейлъра на предстоящия сериал на Marvel Cinematic Universe, Hawkeye, точно тук. Също така за повече актуализации относно най-новите филми и телевизионни предавания, останете във връзка с нас.