Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли, Нокс Джоли, ПОЛУЧАВА ПСИХИЧНА ПОМОЩ, след като беше по-отшелник

Брад Пит и синът на Анджелина Джоли, Нокс Джоли, получават психическа помощ, след като са били по-отшелник

Брад Пит и Анджелина Джоли са пълни с двойки в светлината на прожекторите, а сега и тяхното дете Нокс Джоли Пит също е в преговори. Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха през 2016 г., като имат шест деца, а Нокс Джоли Пит е едно от тях (дете близнаци). Както всички, ние знаем, че децата на Брад Пит и Анджелина Джоли са под задържане и това е най-голямата причина да смущава Нокс Джоли Пит на много страхотно ниво. Така че не е погрешно да се посочи отговорен за конфликта за попечителство и цялата бъркотия за усамотението и страданието на Нокс Джоли Пит.

Защо Нокс Джоли Пит минава през болка?

Това е изолацията, която кара Нокс Джоли Пит да претърпи твърде много наранявания. Брад Пит и Анджелина Джоли не можеха да поискат помощ, но са пълни с притеснения за сина си Нокс Джоли Пит. Всички основни причини за изключването на Нокс са невнимателното поведение на родителите му към Нокс. Според Деня на жената Нокс Джоли Пит е доминиран не само от по-големите си братя и сестри, но дори и от неговата близначка Вивиен, която иска да бъде актриса като майка си, която винаги търси цялото внимание към себе си. Той винаги е хванат между родителите си Бранд Пит и Анджелина Джоли поради конфликта за попечителство като сандвич.Внимание, което Нокс Джоли Пит получава от родителите си

Нокс Джоли Пет е роден във Франция на 12 юли 2008 г., заедно със сестра си близначка Вивиен Джоли Пет. Нокс Джоли Пит е на 11 години и е най-малкото дете на Бранд Пит и Анджелина Джоли. Пит и Джоли са запазили живота на децата си възможно най-поверителен. Нокс не обръща много внимание на това, което трябва да получи от родителите си. Твърди се също, че вътрешните лица казаха, че Нокс се сблъсква с тази фаза, защото той винаги е този, който получава последното признание и получава най-малките грижи от родителите и братята и сестрите си. Нокс е познат на света, но непознат на собственото си семейство.

Някаква прокламация

Източник каза: „Нокс Джоли Пит е добре и добре. Няма доказателства, че Нокс Джоли Пит преминава през мрачния и уединен етап. Нокс Джоли Пит наскоро излезе, за да присъства на премиерата на външните участия с майка си публично. Изглеждаше добре и щастлив. Освен това Нокс Джоли Пит редовно се среща с майка си, така че не е ясно откъде идват притесненията на хартия за Нокс Джоли Пит. Ако Пит и Джоли имат някакви притеснения относно Нокс Джоли Пит, те вече биха го взели под внимание насаме“

Джоли каза, че „E! ежедневни новини поп колко способни са нейните шест деца. Трябва да се уверя, че те са добре, психически са добре, но честно казано, мисля, че преди няколко години беше сменен и те си мислят, че трябва да се уверя, че майките са добре”.

Звездата на Maleficent също каза, че „децата й са тези, които се грижат за нея сега и това включва и Нокс“.